+31 (0)70 514 4 514  |  support@sumatra.nl  |  

Logo Sumatra
Heeft u ze allemaal ‘op een rijtje’?

Heeft u ze allemaal ‘op een rijtje’?

Een kennis van ons volgt, net als wij trouwens, met gepaste trots de verrichtingen van onze sporters in Pyeongchang. ‘We’ staan bij het schrijven van dit verhaal derde achter Duitsland en Noorwegen! ‘Maar hoe zou die ranking eruit zien als die gecorrigeerd wordt voor het aantal inwoners?’, vroeg hij zich af. We zijn per slot van rekening een veel kleiner land dan onze oosterburen. Dat konden wij hem tot zijn verbazing vrij eenvoudig en snel laten zien. Eerste dus! Een mooi voorbeeld van ‘Operational Intelligence’, een tak van sport waar Sumatra in uitblinkt.

Registreren + interpreteren + combineren + presenteren = EXCELLEREN

Dat doen we overigens niet alleen in opdracht van het NOC*NSF maar vooral voor bedrijven die snel, zelfs realtime, en overzichtelijk over de juiste bedrijfsinformatie willen beschikken. Om daar vervolgens snelle en gefundeerde beslissingen mee te kunnen nemen. Dat doen wij door relevante data te combineren en – letterlijk en figuurlijk – voor u in kaart te brengen binnen één scherm. Inclusief alle bijbehorende en onderliggende details. Met Sumatra I4 ziet u in één oogopslag waar aandachtspunten liggen en waarom. Vragen worden dus direct beantwoord. Zonder zo’n vertaalslag zijn data in wezen niet meer dan onsamenhangende getallen.

Presentatie in dashboards

Door de unieke manier van presenteren kunnen medewerkers en leidinggevenden sneller reageren op veranderende omstandigheden en processen beter stroomlijnen. Sumatra biedt gebruikers completere informatie dan traditionele oplossingen als Excel en de bekende ‘lijstjes’. Door gebruik te maken van grafieken, diagrammen en andere presentatievormen en deze in overzichtelijke dashboards te presenteren, ziet u in één oogopslag waar bijvoorbeeld knelpunten zitten. Zo houdt u heel eenvoudig vinger aan de pols op gebieden als productiviteit/ziekteverzuim, budgetbewaking, logistieke processen en bijvoorbeeld uw cashflow. U kunt natuurlijk ook gewoon alles in Excel blijven zetten. Maar of u daarmee alles ‘op een rijtje’ heeft?

Nu snel naar beneden want er staan weer Nederlandse Olympiërs op het programma. Wie weet zijn de kansen op een eerste plaats in het eindklassement nog niet verkeken. En anders hangen we gewoon die andere lijst aan de muur….

Klik hier voor een impressie van onze rapportages rondom de Spelen van 2012

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *