Vacature Accountmanager

Sumatra Software zoekt een Accountmanager.

Als Accountmanager bij Sumatra ondersteun je commerciële medewerkers van Partners door hen te voorzien van alle relevante informatie, zodat zij de markt optimaal kunnen bedienen. Je geeft uitleg over de werking van de software en verzorgt demonstraties, waarbij de voordelen voor de klant centraal staan. Daarnaast sluit je opdrachten rechtstreeks af bij eindklanten. Kortom, deze functie kan ook worden omschreven als Customer en Partner Succes Manager!

In je eerste jaar verdiep je je in de propositie en neem je de verantwoordelijkheid voor Partners stapsgewijs over. Je bent in staat om zelf demonstraties te geven aan directe klanten en je maakt en bewaakt de Partnerplannen. Op deze manier draag je bij aan de ambitie van Sumatra.

Sumatra ontwikkelt add-on software voor ERP-systemen die hoofdzakelijk wordt verkocht via Nederlandse resellers. Dankzij de unieke propositie krijgen klanten binnen enkele dagen een werkend systeem opgeleverd. De software verbetert de efficiëntie en besluitvorming door realtime en volledige informatie te bieden. Medewerkers kunnen op basis van feiten beslissingen nemen en fouten voorkomen, wat hun werkplezier en betrokkenheid verhoogt.

De ambitie van Sumatra is om medio 2024 een cloud-versie beschikbaar te hebben die er voor zorgt dat nog meer klanten hun informatievoorziening op het hoogste niveau kunnen krijgen.

Wil je meer weten of reageren? Klik hier!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Eerst proberen?
Vraag dan een gratis demonstratie aan. Een van onze experts neemt dan contact met jou op voor een remote of onsite presentatie van Sumatra Operational Intelligence.
Nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Sumatra Software?  Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

© 2024 Sumatra Software – Operational Intelligence
Cookies | Privacy verklaring

Gildeweg 9a, 2632 BD Nootdorp
+31 (0)70 514 45 14
info@sumatra.nl
support@sumatra.nl

twitterfacebooklinkedinyoutube-play