+31 (0)70 514 4 514  |  support@sumatra.nl  |  

Logo Sumatra
Demo

Sumatra I4 demo

Sumatra I4 kan op zeer geavanceerde wijze informatie samenvoegen, zodat u een compleet overzicht krijgt van de actuele situatie. Door deze slimme opbouw, wordt alle bijbehorende en onderliggende informatie getoond. U komt dus nooit voor verrassingen te staan, omdat relevante informatie altijd beschikbaar is. Wij noemen dat Operational Intelligence.

START DEMO

Overzicht door inzicht

Met Sumatra I4 behoudt u het overzicht, omdat u inzicht heeft in alles wat uw aandacht behoeft. In de demo kunt u zien hoe hoe eenvoudig steeds verder de diepte in gaat, op zoek naar verklarende cijfers. Daarmee worden alle vragen binnen hetzelfde scherm beantwoord.

De demo

Nadat u bent ingelogd, klikt u op een van de tegels klikken om een rapport te openen. Als u op een grafiek of getal klikt, wordt een of meerdere onderliggende schermen gevuld. Zo kunt u steeds verder de diepte in, op zoek naar alle bijbehorende en onderliggende informatie.

De demo is bedoeld om u een eerste indruk te geven van Sumatra I4. Omdat niet alle mogelijkheden in de demo omgeving worden getoond, maken wij graag een vrijblijvende afspraak om de uitgebreide mogelijkheden eens rustig met u te bespreken. Het aanvragen van een demonstratie op maat kunt u aanvragen via het contactformulier.

START DEMO
 
Sumatra demo
(Log in als gebruiker ‘demo’ en laat het wachtwoord leeg)