Optimaliseer Exact Synergy

Bundel de kracht van Exact Synergy en Sumatra met FusionXL

FusionXL geeft een andere kijk op Exact Synergy. Vanuit een overzichtelijk Sumatra scherm, navigeer je snel een eenvoudig naar alle op dat moment relevante verzoeken, documenten en actiepunten. Omdat je vanuit een Sumatra oogpunt naar de informatie kijkt, bespaar je tijd en hoef je minder te klikken. Je kunt je volledig focussen op zaken die op dat moment voor jou belangrijk zijn. Omdat belangrijke zaken en documenten ook in bijvoorbeeld Exact Globe kunnen staan, integreren wij deze informatie naadloos binnen FusionXL. Kies voor procesoptimalisatie, tijdwinst, overzicht en gebruiksgemak door de kracht van Sumatra en Exact Synergy (en eventueel Exact Globe) te bundelen met FusionXL.

Eenvoudig informatie vinden

Exact Synergy is prima geschikt voor het vastleggen van processen en documenten. Maar het is niet eenvoudig om deze informatie overzichtelijk te presenteren. Juist daarom heeft Sumatra een integratie ontwikkeld. Op een uiterst intuïtieve manier kun je razendsnel alle informatie en documenten binnen Exact Synergy opvragen en inzien. Vanuit de relatie-, artikel- of projectkaart wordt het rapport direct geopend met de juiste gegevens. In één oogopslag wordt informatie uit Exact Synergy, Exact Globe, Exact Financials of een combinatie hiervan binnen hetzelfde scherm gepresenteerd. Je beschikt dus altijd over realtime en complete informatie binnen jouw Exact Synergy omgeving.

Juist daarom heeft Sumatra een integratie met Exact Synergy ontwikkeld.

Werk je met meer Exact Globe administraties? Of met een andere applicatie met een Microsoft SQL-database? Ook deze informatie kun je met Sumatra, zelfs geconsolideerd, presenteren binnen Exact Synergy. Je hoeft dus geen aparte schermen te openen om toegang te krijgen tot belangrijke cijfers.

Met Sumatra FusionXL krijgen medewerkers de beschikking over complete, volledig op hun functie afgestemde, informatie. Omdat informatie altijd direct beschikbaar is, wordt niets aan het toeval overgelaten. Sumatra FusionXL is dan ook onmisbaar voor bedrijven en organisaties die maximaal rendement uit hun Exact Synergy omgeving willen halen.

Presenteer informatie uit meerdere Exact Globe administraties of andere databronnen binnen Exact Synergy.
sumatra vis

Een selectie tevreden klanten

Sumatra voor Exact Synergy
De voordelen zijn:
Focus op relevante actiepunten
Overzichtelijk scherm
Procesoptimalisatie
Integratie met Exact Globe
Tijdwinst & minder klikken
Vraag nu een gratis demo aan!
  • "Medewerkers krijgen met Sumatra beter grip op hun werkzaamheden."

    Peter Sinke | Illuxtron

  • "Voor de TCK-medewerkers is het eigenlijk ondenkbaar te werken zonder Sumatra."

    Dirk Schaffrath | TCK Sports Group

  • "Sumatra helpt ons, om de groei die wij voor ogen hebben te realiseren."

    Bart Brouwer | KoffiePartners

Eerst proberen?
Neem contact op voor een gratis demonstratie.
Nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Sumatra Software? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

© 2020 Sumatra Software – Operational Intelligence
Cookies | Privacy verklaring

Gildeweg 9a, 2632 BD Nootdorp
+31 (0)70 514 45 14
info@sumatra.nl
support@sumatra.nl

twitterfacebooklinkedinyoutube-play