Microsoft Dynamics NAV & Dynamics 365 Business Central

Met Sumatra Operational Intelligence voor Microsoft Dynamics NAV en Microsoft Dynamics Business Central On-premise (D365BC) heb je overal en altijd inzage in complete en actuele cijfers. In een overzichtelijk scherm kun je doorklikken naar alle onderliggende en bijbehorende details. Zo ben je dus altijd op de hoogte van wat jouw aandacht behoeft.

Actuele data vormt de brandstof voor succesvolle bedrijven. Sumatra gebruikt operationele data om jou en jouw collega’s te voorzien van complete en realtime informatie. Niet achteraf, maar direct in het operationele proces. Dankzij ons innovatieve en unieke concept, beschik je overal en altijd over alle voor jou relevante informatie, zodat je kunt beslissen op basis van de situatie van nu.

Complete informatie

Sumatra biedt Dynamics NAV / Business Central on-premise gebruikers realtime, maar vooral ook complete informatie. Daar waar traditionele rapportagesoftware en Excel geen toelichting biedt op vraagstukken, toont Sumatra juist wél alle relevante onderliggende en bijbehorende informatie. Je ziet dus in één oogopslag wat de aandacht behoeft en vooral ook waarom. Beslissingen worden niet langer op basis van onderbuikgevoel of aannames genomen, met Sumatra beslis je op basis van feiten!

We krijgen nu zicht op de uitzonderingen, zodat we daar gericht actie op kunnen ondernemen.
sumatra vis

Korte implementatietijd

Sumatra biedt veel meer mogelijkheden dan traditionele rapportage software. Ook is Sumatra veel breder inzetbaar dan Business Intelligence software. Sumatra heeft de standaard Dynamics NAV / BC database al volledig in kaart. Het verbinden van tabellen is met Sumatra dus niet nodig. Dat bespaart enorm veel tijd, omdat je het wiel niet steeds opnieuw hoeft uit te vinden. Met Sumatra ben je dus in staat om sneller en beter KPI-dashboards en interactieve rapportages te maken op Microsoft Dynamics NAV & Business Central on-Premise.
Dankzij de innovatieve Sumatra server, worden rapporten realtime uit de SQL-database(s) opgehaald. Een data warehouse is dus niet nodig; met Sumatra kan je direct van start. Je bent voor het ontwikkelen van de geavanceerde rapporten dus niet meer afhankelijk van de IT-afdeling.

Totaaloplossing

Sumatra biedt een krachtige totaaloplossing. Met de Report Wizard maakt je in een handomdraai geavanceerde Excel-rapporten. Met de Builder ontwikkel je geavanceerde management dashboards, maar ook alle operationele overzichten voor collega's van de diverse afdelingen binnen jouw bedrijf of organisatie.

Overal en altijd

Met Sumatra heb je overal en altijd toegang tot de rapportages via internet. Gebruikers hebben geen Dynamics NAV / BC licentie nodig om goed geïnformeerd te blijven. Waar en wanneer het uitkomt hebben Sumatra users toegang via PC, Notebook, Tablet of Smartphone. Sumatra verbetert de informatievoorziening binnen en zelfs buiten jouw bedrijf of organisatie.

"We waren op zoek naar Business Intelligence. We hebben toen meerdere oplossingen bekeken, maar bij Sumatra hadden we direct een goed gevoel!"
sumatra vis
Operational Intelligence
Een aantal voordelen
Overzichtelijke schermen
Data wordt informatie
Geen data warehouse nodig
Overal en altijd toegankelijk
Korte implementatietijd
Vraag nu een GRATIS DEMO aan
  • "Onze cloud provider is heel enthousiast over de performance van Sumatra en vooral de zeer lage belasting van de server."

    Bart Daams | Toi-Toys

  • "Voor de gebruikers is Sumatra een openbaring, omdat men nu zelf direct ziet wat er speelt, zonder afhankelijk te zijn van de financiële administratie."

    Karel Bressers | MTB

  • "Veel bedrijven kijken naar iets kost, niet naar wat het oplevert. Wij verdienen met Sumatra minimaal het tienvoudige terug!"

    Raud Dijkstra | Empatec

Eerst proberen?
Neem contact op voor een gratis demonstratie.
Nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Sumatra Software? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

© 2020 Sumatra Software – Operational Intelligence
Cookies | Privacy verklaring

Gildeweg 9a, 2632 BD Nootdorp
+31 (0)70 514 45 14
info@sumatra.nl
support@sumatra.nl

twitterfacebooklinkedinyoutube-play