Overige software

Sumatra koppelt met alle applicaties met een Microsoft SQL-database.

De meegeleverde ‘data dictionary’ voor Microsoft Dynamics, Exact Globe en Exact Synergy vereenvoudigt het ontwikkelen van interactieve overzichten op deze ERP-systemen. Maar Sumatra koppelt ook moeiteloos met andere applicaties met een Microsoft SQL-database, bijvoorbeeld Scan Sys, CCM, COMPAS, Prompt, Microsign en ATREA. Maar ook Microsoft Dynamics ISV-oplossingen zoals Trimit, 4PS Construct, Agriware en Foodware.

Bij het koppelen met de SQL-database leest Sumatra alle aanwezige tabellen en velden uit, inclusief Captions en foreign-keys. Alle aanwezige tabellen kunnen dus eenvoudig worden gebruikt bij het ontwikkelen van interactieve overzichten. Informatie uit meerdere tabellen kan simpel worden gekoppeld.

Korte implementatietijd

Dankzij de techniek die Sumatra toepast, wordt het ontwikkelen van interactieve dashboards en operationele overzichten kinderspel. Door het slim koppelen van kleine query’s, gaat er een wereld aan mogelijkheden voor je open. Dit biedt veel meer mogelijkheden dan BI-software en op Excel gebaseerde software. De korte implementatietijd is niet het enige voordeel. Ook de presentatievorm is zeer gebruiksvriendelijk: Binnen een interactief scherm wordt je als het ware aan de hand meegenomen van hoofdniveau naar verklarende details. Zonder verrassingen en zonder het scherm te verlaten.

Operational Intelligence

Ruim duizend bedrijven werken al naar tevredenheid met Sumatra. Dankzij de realtime inzichten in operationele data, wij noemen dat Operational Intelligence, krijgen zij overzicht door inzicht. Sumatra biedt een totaaloplossing, bestaande uit management dashboards, periodieke rapportages, maar vooral ook complete en actuele operationele inzichten.

“Met Sumatra hebben we een enorme efficiëntieslag gemaakt, die geld en tijd oplevert en een hoop werkstress vermindert.”
sumatra vis
Sumatra voor SQL-server
Onder andere geschikt voor
COMPAS
4PS
Agriware
Foodware
Prompt
Scan Sys
Meer weten? Maak een afspraak!
  • "Wij hebben een Microsoft SQL-datawarehouse gemaakt, waarop we met Sumatra rapporteren."

    Frank van der Valk | Sjaak van der Vijver

  • "Met Sumatra heb je geen onnodige knopjes en opties op je scherm, maar gewoon overzichtelijke rapportages!"

    Dirk Schaffrath | TCK Sports Group

  • "Niet alleen op het hoofdkantoor in Nederland, maar ook elders in Europa, Azië en Australië gebruiken wij Sumatra."

    Bugaboo | Rob van Dijk

Eerst proberen?
Neem contact op voor een gratis demonstratie.
Nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Sumatra Software? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

© 2024 Sumatra Software – Operational Intelligence
Cookies | Privacy verklaring

Gildeweg 9a, 2632 BD Nootdorp
+31 (0)70 514 45 14
info@sumatra.nl
support@sumatra.nl

twitterfacebooklinkedinyoutube-play