Wie is Sumatra

Sumatra brengt informatievoorziening naar een geheel nieuw niveau.

Sinds onze oprichting in 1997, stellen wij medewerk(st)ers van bedrijven en organisaties in staat om effectiever te werken en betere beslissingen te nemen, door het beschikbaar stellen van actuele en complete informatie.

Onze visie

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander, dat goed geïnformeerde medewerkers betere beslissingen nemen. Daarom ontwikkelen wij software die onze gebruikers complete en actuele cijfers biedt, zodat zij effectiever kunnen werken. Dit levert niet alleen tevreden medewerkers op, het schept ook rust binnen jouw organisatie.

Uitgebreid partnernetwerk

Wij werken met een uitgebreid partnernetwerk. Zij kunnen jou goed informeren over de mogelijkheden. de door ons getrainde en gecertificeerde consultants kunnen Sumatra op de juiste wijze implementeren.

Door slim gebruik van interactieve rapportages zien medewerkers alleen relevante informatie. Zo blijft iedereen met een minimum aan tijd goed geïnformeerd.
sumatra vis

Ruim 1000 klanten

Ruim duizend bedrijven en organisaties werken met Sumatra. Dagelijks ervaren zij de voordelen van onze Operational Intelligence. Benieuwd wie onze gebruikers zijn? Lees dan meer over onze klanten en referenten. Ontdek ook de voordelen per functie en sector.

MVO

Omdat wij de natuur een warm hart toedragen, hebben wij bij ARTIS een Sumatraan (vis) geadopteerd. De financiële bijdrage voor deze adoptie zal ARTIS op een goede manier inzetten voor o.a. de instandhouding van het monumentale ARTIS, natuur- en milieueducatie en natuurbehoud.

Vacatures

Op dit moment hebben wij geen vacatures. Ben jij desondanks van mening dat jouw ervaring en expertise van toegevoegde waarde is voor ons mooie bedrijf? Neem dan eens contact op, om van gedachten te wisselen onder het genot van een kop koffie of thee.

Prachtig kantoor

Sumatra Software is sinds medio 2018 gevestigd in een prachtig kantoor in Nootdorp. Bekijk hier de video van onze housewarming.

Eerst proberen?
Vraag dan een gratis demonstratie aan. Een van onze experts neemt dan contact met jou op voor een remote of onsite presentatie van Sumatra Operational Intelligence.
Nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Sumatra Software?  Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

© 2024 Sumatra Software – Operational Intelligence
Cookies | Privacy verklaring

Gildeweg 9a, 2632 BD Nootdorp
+31 (0)70 514 45 14
info@sumatra.nl
support@sumatra.nl

twitterfacebooklinkedinyoutube-play