Onze partners

Samen staan we sterk!

Om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, werken wij samen met een grote groep gespecialiseerde partners. Zij begeleiden jou bij de aanschaf en implementatie van de software van Sumatra. Als deze ERP-partner ook Sumatra partner is, profiteer je van de kennis die zij hebben jouw situatie.

Er zijn Sumatra partner categorieën:

Premium Partners

De Premium Partners worden intensief door ons getraind, om jou goed te kunnen ondersteunen bij het in kaart brengen van jouw informatie behoefte. Zij weten dat goede informatievoorziening een onmisbaar onderdeel binnen jouw bedrijfsprocessen is. Door hun ervaring en kennis kunnen zij jouw wensen vertalen naar bruikbare stuurinformatie.

Partners

Sumatra Partners kunnen jou uitstekend van dienst zijn bij de aanschaf en implementatie van Sumatra software. Zij beschikken over getrainde consultants die jou hierbij kunnen ondersteunen.

Focus Partners

De Sumatra Focus Partners kunnen jou adviseren in de aanschaf van Sumatra, en onze software vaak ook implementeren. Uiteraard kunnen zij terugvallen op onze expertise om jou gezamenlijk optimaal te bedienen.

Eerst proberen?
Vraag dan een gratis demonstratie aan. Een van onze experts neemt dan contact met jou op voor een remote of onsite presentatie van Sumatra Operational Intelligence.
Nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Sumatra Software?  Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

© 2020 Sumatra Software – Operational Intelligence
Cookies | Privacy verklaring

Gildeweg 9a, 2632 BD Nootdorp
+31 (0)70 514 45 14
info@sumatra.nl
support@sumatra.nl

twitterfacebooklinkedinyoutube-play