ImageCapture Insights, powered by Sumatra

Onderdeel van Scan Sys ImageCapture 8.0 en hoger, is de nieuwe workflow oplossing. Om informatie over het verwerkingsproces en leveranciers te kunnen ontsluiten kan gebruik worden gemaakt van de ImageCapture Insights. Door de integratie van de ImageCapture Insights in de ImageCapture software is een totaaloplossing ontwikkeld voor de geautomatiseerde verwerking van facturen, van binnenkomst tot aan betaling. Ook kan de oplossing voor andere documentstromen zoals inkomende post worden ingezet.

De Scan SysImageCapture Insights wordt als optie meegeleverd bij ImageCapture 8. ImageCapture Insights wordt met een uitgebreide standaard set dashboards en reports geleverd. Medewerkers beschikken met hiermee altijd over realtime data en kunnen hun besluitvorming hierop baseren. Dit resulteert in betere bedrijfsvoering en een sneller reactievermogen voor de onderneming bij veranderende omstandigheden.

Wil je meer weten over ImageCapture Insights of een demonstratie, neem dan contact op met Scan Sys.

Over Scan Sys ImageCapture

Scan Sys ImageCapture is intelligente document en data capture software die gebruikt wordt voor het digitaliseren van alle soorten documentstromen; van facturen tot HR dossiers, vrachtdocumenten, poststukken en verkooporders. De software integreert volledig met de achterliggende kernapplicaties en maakt gebruik van de daar aanwezige data bij het geautomatiseerd verwerken van de documenten.

Meer over de samenwerking tussen Scan Sys en Sumatra lees je in dit artikel.

Eerst proberen?
Vraag dan een gratis demonstratie aan. Een van onze experts neemt dan contact met jou op voor een remote of onsite presentatie van Sumatra Operational Intelligence.
Nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Sumatra Software?  Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

© 2024 Sumatra Software – Operational Intelligence
Cookies | Privacy verklaring

Gildeweg 9a, 2632 BD Nootdorp
+31 (0)70 514 45 14
info@sumatra.nl
support@sumatra.nl

twitterfacebooklinkedinyoutube-play