Sumatra Viewer voor Scan Sys

Onderdeel van Scan Sys ImageCapture 8.0 en hoger, is de nieuwe workflow oplossing. Om informatie over het verwerkingsproces en leveranciers te kunnen ontsluiten kan gebruik worden gemaakt van de Sumatra Viewer. Door de integratie van de Sumatra Viewer in de ImageCapture software is een totaaloplossing ontwikkeld voor de geautomatiseerde verwerking van facturen, van binnenkomst tot aan betaling. Ook kan de oplossing voor andere documentstromen zoals inkomende post worden ingezet.

De Sumatra Viewer wordt als optie meegeleverd bij ImageCapture 8. De Sumatra Viewer wordt met een standaard set dashboards en reports geleverd. Medewerkers beschikken met de Sumatra Viewer altijd over realtime data en kunnen hun besluitvorming hierop baseren. Dit resulteert in betere bedrijfsvoering en een sneller reactievermogen voor de onderneming bij veranderende omstandigheden.

Wilt u meer weten over de Sumatra Viewer voor Scan Sys of een demonstratie, neem dan contact op met Scan Sys.

Over Scan Sys ImageCapture

Scan Sys ImageCapture is intelligente document en data capture software die gebruikt wordt voor het digitaliseren van alle soorten documentstromen; van facturen tot HR dossiers, vrachtdocumenten, poststukken en verkooporders. De software integreert volledig met de achterliggende kernapplicaties en maakt gebruik van de daar aanwezige data bij het geautomatiseerd verwerken van de documenten.

Meer over de samenwerking tussen Scan Sys en Sumatra lees je in dit artikel.

Eerst proberen?
Vraag dan een gratis demonstratie aan. Een van onze experts neemt dan contact met jou op voor een remote of onsite presentatie van Sumatra Operational Intelligence.
Nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Sumatra Software?  Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

© 2020 Sumatra Software – Operational Intelligence
Cookies | Privacy verklaring

Gildeweg 9a, 2632 BD Nootdorp
+31 (0)70 514 45 14
info@sumatra.nl
support@sumatra.nl

twitterfacebooklinkedinyoutube-play