Palletcentrale | User case

Palletcentrale is ruim 50 jaar een begrip op het gebied van de in- en verkoop van gebruikte pallets. Met een eigen fabriek en alle disciplines bieden we een totaaloplossing voor iedere klant. Palletcentrale levert met 30 vrachtwagens vanuit 6 vestigingen, waaronder een productielocatie. Palletcentrale is dé totaalpartner op het gebied van pallets voor de midden en grootzakelijke markt.

Direct enthousiast

“Drie jaar geleden waren wij voor de administratie op zoek naar een vervanging van onze Excel tool. Tijdens de demonstratie van Sumatra werd ik enorm enthousiast van de mogelijkheden. Niet alleen voor mijn eigen afdeling, maar eigenlijk voor alle afdelingen” vertelt Margreet Donkers, CFO van Palletcentrale.

Salesafdeling

“Vooral de collega’s van de sales afdeling waren direct enthousiast omdat Sumatra grafisch mooier, maar vooral ook sneller en gebruiksvriendelijker werkt dan ons toenmalige pakket. De verkopers beschikken nu overal en altijd over mooie dashboards maar vooral goede inzichten in omzet en marge vanuit diverse dimensies als klant, artikel, sector en regio. Het navigeren met Sumatra werkt voor hen prettiger en sneller dan het moeten opzoeken van informatie in Microsoft Dynamics, ons ERP-systeem. De opbouw van het Sumatra scherm werkt echt heel prettig omdat je op alles kunt doorklikken en altijd de context blijft zien.”

Financiële inzichten

“Zelf ben ik ook een enthousiast gebruiker, vertelt Margreet Donkers. Voorheen was ik veel tijd kwijt aan het maken van de Excel rapporten en bleef er minder tijd over voor het analyseren, met Sumatra is dat omgekeerd. Dankzij de interactieve opbouw kan ik alle data razendsnel analyseren. In één oogopslag zie ik hoe alle vestigingen er financieel voorstaan, maar zie ik ook alle onderliggende details.”

Meerwaarde van een consultant

“Wij hebben er bewust voor gekozen om de implementatie uit te besteden aan een consultant. De samenwerking met consultant Ashwin verloopt ook heel prettig. Hij heeft niet alleen veel kennis van Sumatra en Microsoft Dynamics, maar hij kan ons ook uitstekend adviseren welke overzichten nuttig zijn. In totaal hebben wij nu 21 modules, welk ieder weer is opgebouwd uit een breed scala van sub-rapporten. Dankzij zijn ervaring kan hij ons goed adviseren welke inzichten nuttig voor ons zijn.”

Ik kan iedereen adviseren om eens naar deze mooie oplossing te kijken.

Bedrijfsbrede oplossing

“Vorig jaar hebben we onze licentie uitgebreid naar 35 users, zodat nog meer collega’s toegang hebben tot de voor hen relevante informatie. Ook tijdens diverse overleggen wordt Sumatra veelvuldig gebruikt. Het vormt eigenlijk de basis van meerdere overleggen, we sturen echt op de cijfers die met Sumatra worden gepresenteerd. De verkoopontwikkelingen zijn op diverse niveaus in één oogopslag inzichtelijk en we kunnen waar nodig tijdig bijsturen. Ook voor de administratie biedt Sumatra een mooie oplossing die snel inzicht geeft en ons veel tijd bespaart!” Tot slot vertelt Margreet Donkers: “Ik kan eigenlijk iedereen adviseren om eens naar deze mooie oplossing te kijken.”

Palletcentral
De voordelen
Mooie grafische Dashboards
Meer tijd voor het analyseren
Biedt beter inzicht dan Excel
Inzicht vanuit diverse dimensies
Altijd de context blijven zien
Vraag nu een demo aan!
  • "Het navigeren met Sumatra werkt prettiger en sneller dan het opzoeken in Microsoft Dynamics."

    Margreet Donkers | Palletcentrale

  • "Voorheen was ik veel tijd kwijt aan het maken van Excel rapporten en bleef er minder tijd over voor het analyseren, met Sumatra is dit omgekeerd."

    Margreet Donkers | Palletcentrale

  • "Vooral de sales collega’s waren direct enthousiast omdat Sumatra grafisch mooier, sneller en gebruiksvriendelijker werkt dan ons toenmalige pakket."

    Margreet Donkers | Palletcentrale

Eerst proberen?
Neem contact op voor een gratis demonstratie.
Nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Sumatra Software? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

© 2024 Sumatra Software – Operational Intelligence
Cookies | Privacy verklaring

Gildeweg 9a, 2632 BD Nootdorp
+31 (0)70 514 45 14
info@sumatra.nl
support@sumatra.nl

twitterfacebooklinkedinyoutube-play