Rapportage software voor Exact

Sumatra is ruim 20 jaar toonaangevend leverancier van innovatieve rapportage software voor bedrijven en organisaties die werken met Exact. De innovatieve rapportagesoftware is gebaseerd op het Interactive Operational Intelligence principe.
 
Sumatra verbetert het nemen van beslissingen, omdat relevante informatie altijd en overal beschikbaar is. Dankzij Sumatra is iedereen altijd op de hoogte van relevante informatie. Binnen overzichtelijke schermen kunt u doorklikken naar onderliggende en bijbehorende informatie. Dit verbetert de kwaliteit en betrokkenheid, zodat iedereen beter en sneller kan beslissen! 
 
Sumatra biedt veel meer mogelijkheden dan traditionele oplossingen als Microcoft Excel en Reporting Services. Omdat Sumatra de Exact database al volledig in kaart heeft gebracht, hoef je geen eigen query’s te maken. Het verbinden van tabellen is met Sumatra dus niet nodig. Dat bespaart enorm veel tijd, omdat je het wiel net steeds opnieuw zelf uit hoeft te vinden. Met Sumatra bent u dus in staat om sneller en beter KPI dashboards en interactieve rapportages te maken op Exact Globe en Exact Synergy.
 
De voordelen van Sumatra zijn o.a.:
  • Interactief rapportage: doorklikken naar toelichtende details 
  • Ontwikkeld voor gebruikers van Exact
  • Overal en altijd toegankelijk via het internet
  • Consolidatie van meerdere databases
  • Betere besluitvorming op basis van realtime informatie

Benieuwd naar de mogelijkheden van Sumatra in combinatie met Exact? Maak dan een afspraak voor een demonstratie!

Bekijk de I4 demo

Overtuig uzelf van de mogelijkheden van I4. Log in met uw PC of tablet en kijk hoe u informatie binnen uw organisatie kunt ontsluiten.