+31 (0)70 514 4 514  |  support@sumatra.nl  |  

Logo Sumatra
Partners

Onze partners

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, kunt u met uw vragen ook terecht bij een van onze partners. Onze partners begeleiden u bij de aanschaf en implementatie van de software van Sumatra. Wanneer deze partner ook uw ERP-partner is, profiteert u van de kennis die zij hebben over uw situatie. Tijdens de implementatie van uw ERP-software kunnen zij beter inspelen op uw informatiebehoefte. Doordat ERP-partners over softwarekennis van Sumatra 2019 beschikken, kunnen zij ervoor zorgen dat u meer informatie kunt halen uit uw ERP-software dan voorheen. Hiermee optimaliseert u de investering.

Er bestaan drie type Sumatra partners:

Premium Partners

De Premium Partners van Sumatra worden door ons intensief getraind om u volledig te kunnen assisteren bij het in kaart brengen van uw informatie behoefte. Zij herkennen goede informatievoorziening als een onmisbaar onderdeel binnen uw bedrijfsprocessen. Door hun ervaring en kennis kunnen zij uw wensen vertalen naar bruikbare stuurinformatie.

Partners

Sumatra Partners kunnen u uitstekend van dienst zijn bij de aanschaf en implementatie van Sumatra software. Zij beschikken over getrainde consultants die u hierbij kunnen ondersteunen.

Focus Partners

De Sumatra Focus Partners kunnen u bedienen in de aanschaf en implementatie van de software. Uiteraard kunnen zij terugvallen op onze expertise om u gezamenlijk optimaal te bedienen.

Partner van het Jaar 2018

Advisie is uitgeroepen tot “Partner van het Jaar 2018