ANGRO – User case

Angro is een succesvol familiebedrijf opgericht in 1995. We zijn een ontwikkelend en producerend handelsbedrijf die retailers helpt door het ontwikkelen, produceren en vermarkten van een eigen collectie beenmode en accessoires. De brede collectie vindt haar weg naar consumenten in meerdere landen binnen Europa.

Samenwerking met FashionExperts

Angro, more than socks, werkt al jarenlang nauw samen met FashionExperts als Dynamics Partner. Eric Serarens, directielid, vertelt “Jaren geleden ontmoette ik Rien Overliet tijdens een Pebblestone gebruikersgroep overleg. Het klikte direct en het viel mij op hoeveel kennis Rien had van onze Business. Een ander voordeel is dat Rien een groot netwerk heeft met eigen en externe consultants, die ieder sterk zijn in hun vakgebied. De samenwerking en communicatie met FashionExperts ervaar ik als erg prettig en we zijn op dit moment ook met hen in gesprek over de migratie naar Dynamics Business Central, inclusief Sumatra, die wij voor begin 2024 gepland hebben staan.”

Sumatra

In 2019 werd Eric benaderd voor een demonstratie van Sumatra. Eric was onder de indruk van de mogelijkheden, maar de organisatie was er op dat moment nog niet toe om een nieuw softwarepakket in gebruik te nemen. Zo’n 2,5 jaar na de eerste afspraak volgde een tweede afspraak. Serrarens hierover: “De behoefte van de verkoopafdeling en mijzelf aan operationele inzichten wed steeds groter. Voor mijzelf had ik een Excel kubus gemaakt, waarmee ik aardig uit de voeten kon. Maar voor de collega’s was dit eigenlijk niet geschikt en de cijfers waren altijd een dag oud. Daarom heb ik Sumatra gebeld en gevraagd om nog eens langs te komen. We hebben toen vrijwel direct de knoop doorgehakt en Sumatra aangeschaft.”

Krachtige overzichten

Sumatra biedt de vertegenwoordigers goed inzicht in de voor hen relevante informatie. Het buiten kantoor kunnen opzoeken en analyseren van data gaat met Sumatra sneller en effectiever dan het opzoeken in Dynamics NAV. De operationele rapportages presenteren de data precies zoals de verkopers het nodig hebben. Het werkt prettig dat je binnen hetzelfde scherm alle benodigde cijfers op diverse manieren kunt raadplegen, inclusief alle details.

Ervaren consultant

Een consultant van Sumatra heeft in korte tijd diverse operationele inzichten ontwikkeld, die realtime inzicht geven aan de medewerk(st)ers van de financiële en verkoopafdeling. Serrarens hierover: “De samenwerking met consultant Ashwin is goed. Hij begrijpt onze vraagstelling goed en heeft veel ervaring, die hij toepast in het ontwikkelen van de gewenste dashboards en operationele rapporten. Mijn vrouw en ik hebben ook een training gevolgd, zodat wij ook in staat zijn om zelf aan de slag te gaan en niet altijd afhankelijk zijn van een consultant, al moet ik zeggen dat wij wegens tijdgebrek besluiten om aanvullende wensen toch aan Ashwin uit te besteden.”

Tevreden gebruiker

Het contact tussen FashionExperts en Sumatra is mede ontstaan door het enthousiasme van Eric Serrarens. Hij adviseerde Rien Overvliet om eens naar Sumatra te kijken, omdat hij ervan overtuigd was dat het een goede aanvulling vormt in hun portfolio. Vanuit deze gedachte is NavExperts, zusterbedrijf van FashionExperts, een exclusieve Partnership aangegaan met Sumatra. Het is leuk dat de goede verhalen en ervaring vanuit Angro hebben bijgedragen aan de samenwerking tussen Sumatra en NavExperts. De samenwerking tussen NavExperts, Sumatra en Angro vormt een goede drie-eenheid, niet alleen nu maar waarschijnlijk ook in de toekomst.

ANGRO
De voordelen zijn
Actuele cijfers
Overal en altijd beschikbaar
Overzichtelijk scherm
Operationele inzichten
Mooie aanvulling op Dynamics NAV
Vraag een demo aan!
  • "Sumatra geeft onze vertegenwoordigers goed inzicht in de voor hen relevante informatie"

    Eric Serrarens | ANGRO

  • "Sumatra geeft realtime inzicht aan medewerk(st)ers van de financiële- en verkoopafdeling"

    Eric Serrarens | ANGRO

  • "Ik had Sumatra gevraagd om nog eens langs te komen. We hebben toen direct de knoop doorgehakt en Sumatra aangeschaft."

    Eric Serrarens | ANGRO

Eerst proberen?
Neem contact op voor een gratis demonstratie.
Nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Sumatra Software? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

© 2024 Sumatra Software – Operational Intelligence
Cookies | Privacy verklaring

Gildeweg 9a, 2632 BD Nootdorp
+31 (0)70 514 45 14
info@sumatra.nl
support@sumatra.nl

twitterfacebooklinkedinyoutube-play