19 december 2019

2019 Blog highlights

Bloggen. Leuk om te doen en kennelijk ook om te lezen, want dat hebben jullie als relaties van Sumatra volop gedaan. Met bloggen zie je bovendien in een oogopslag wat de highlights van het afgelopen jaar waren. Een mooie kans dus om alsnog iets mee te pikken waar ook uw organisatie op het gebied van realtime informatievoorziening en rapportages baat bij kan hebben. En dat is veel!

  • ‘Beestachtig’ goede lancering Sumatra 2019 in Artis
  • Sumatra 2019 werkt met een veelheid van databases, waaronder Microsoft Dynamics, Exact Globe en Exact Synergy, en koppelt alle applicaties aan een Microsoft SQL-database. In tegenstelling tot Business Intelligence software halen wij de informatie realtime uit de database(s) op. Door componenten slim te combineren, wordt de server minimaal belast en is de performance hoog.
  • Om uw voorraadkosten significant omlaag te krijgen, heeft u een vleugje magie nodig. En laat Sumatra die nou al jaren in huis hebben! Veel klanten van Sumatra zagen hun voorraadwaarde dankzij goede, interactieve inzichten met enkele honderdduizenden euro’s omlaag gaan.
  • Er wordt verwacht dat u beslissingen neemt op basis van de situatie van nu. Daarom moet u ook kunnen beschikken over actuele, en liefst realtime informatie. Inclusief alle verklarende details.
  • “Werken met Sumatra Software is kinderspel” (Groothandel Toi-Toys)
  • “Sumatra is voor onze budgethouders een heel handig instrument. Het biedt hen inzicht in bepaalde financiële gegevens, zonder toegang nodig te hebben tot het financiële systeem” (RTV Rijnmond)
  • “De verkoper van Sumatra had ons een hoge performance voorgespiegeld, zonder dat een Data Warehouse nodig zou zijn. Wij dachten: eerst zien, dan geloven. Maar Sumatra heeft de belofte volledig waargemaakt. We hebben geen addertjes onder het gras kunnen ontdekken. De performance en het gebruiksgemak van Sumatra zijn echt goed te noemen” (MTB Maastricht)

Nog een paar weken en dan is het alweer 2020. Het jaar van het EK Voetbal (we zijn erbij!), de Olympische Spelen, 75 jaar vrijheid en, als het aan ons en andere deskundigen ligt, de verdere opmars van realtime informatievoorziening. Wij zijn er helemaal klaar voor. Jij ook?

Ga terug naar de overzichtspagina