Microsoft Business Central & Dynamics NAV

Sumatra is dé reporting specialist voor Business Central & Dynamics NAV

Ben je op zoek naar Dashboards en Rapportages voor Microsoft Business Central of Dynamics NAV? Dan ben je bij Sumatra aan het juiste adres. Met ruim 27 jaar ervaring zijn wij dé specialist voor KPI Dashboards, Financiële en Operationele inzichten en consolidatie.

Sumatra Dashboards en Operational Intelligence voor Microsoft Business Central en Dynamics NAV geven jou overal en altijd inzicht in de voor jou relevante cijfers. Geen vraag blijft onbeantwoord omdat je snel en eenvoudig kunt doorklikken naar alle verklarende details. Je hoeft geen data-analist te zijn om inzicht te krijgen in operationele cijfers en deze te analyseren.

Hoge opbrengst

Sumatra gebruikt operationele data om jou en jouw collega’s te ondersteunen. Iedereen is altijd goed geïnformeerd over wat er goed gaat, of juist niet. Sumatra Operational Intelligence is de smeerolie voor alle processen. Dankzij operationele inzichten gaan jij en jouw collega’s sneller en efficiënter werken, worden fouten voorkomen en worden betere beslissingen genomen. In de praktijk zien we dat onze klanten de investering in Operational Intelligence binnen jaar, soms een paar maanden, terugverdienen!

Beslis op basis van de situatie van nu!

Complete informatie

Sumatra biedt Business Central en Dynamics NAV gebruikers inzicht in complete informatie. Daar waar traditionele rapportagesoftware en Excel geen toelichting biedt, toont Sumatra juist wél alle relevante informatie. Je ziet dus in één oogopslag wat jouw aandacht behoeft en vooral ook waarom. Beslissingen worden niet langer op basis van onderbuikgevoel of aannames genomen, met Sumatra beslis je op basis van feiten!

We krijgen nu zicht op de uitzonderingen, zodat we daar gericht actie op kunnen ondernemen.
sumatra vis

Plug-and-Play

Sumatra biedt gaat verder dan traditionele rapportage software en is breder inzetbaar dan Business Intelligence. Sumatra heeft de Business Central / Dynamics NAV database al volledig in kaart gebracht.

Het complexe en tijdrovende werk van het uitpluizen van de database, het verbinden van tabellen etc. is met Sumatra niet nodig. Je bespaart dus veel tijd (en geld!) omdat je het wiel niet steeds opnieuw hoeft uit te vinden. Na de installatie van Sumatra kun je direct van start met het maken van KPI-dashboards en interactieve rapportages op jouw Business Central of Dynamics NAV data.

Dankzij de innovatieve Sumatra server worden rapporten slim en efficiënt uit de database opgehaald. Een data warehouse is dus niet nodig.

Totaaloplossing

Sumatra biedt een krachtige totaaloplossing. Met de Report Wizard maakt je in een handomdraai Excel-rapporten. Met de Builder ontwikkel je management dashboards, maar ook alle operationele overzichten voor collega’s van de diverse afdelingen binnen jouw bedrijf of organisatie.

“We waren op zoek naar Business Intelligence. We hebben toen meerdere oplossingen bekeken, maar bij Sumatra hadden we direct een goed gevoel!”
sumatra vis
Operational Intelligence
Een aantal voordelen
Waardevolle inzichten
Razendsnel terugverdiend
Geen data warehouse nodig
Eenvoudig in gebruik
Plug-and-Play, direct van start
Vraag nu een GRATIS DEMO aan
  • "Onze cloud provider is heel enthousiast over de performance van Sumatra en vooral de zeer lage belasting van de server."

    Bart Daams | Toi-Toys

  • "Voor de gebruikers is Sumatra een openbaring, omdat men nu zelf direct ziet wat er speelt, zonder afhankelijk te zijn van de financiële administratie."

    Karel Bressers | MTB

  • "Veel bedrijven kijken naar wat iets kost, niet naar wat het oplevert. Wij verdienen met Sumatra minimaal het tienvoudige terug!"

    Raud Dijkstra | Empatec

Eerst proberen?
Neem contact op voor een gratis demonstratie.
Nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Sumatra Software? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

© 2024 Sumatra Software – Operational Intelligence
Cookies | Privacy verklaring

Gildeweg 9a, 2632 BD Nootdorp
+31 (0)70 514 45 14
info@sumatra.nl
support@sumatra.nl

twitterfacebooklinkedinyoutube-play