4 augustus 2023

Voorkom boetes

Veel Nederlanders gaan deze zomer weer met de auto op vakantie. Het liefst geven ze hun vakantiebudget niet uit aan verkeersboetes. Daarom zullen veel chauffeurs Flitsmeister of soortgelijke apps gebruiken om gewaarschuwd te worden voor (mobiele) flitsers en files.

Dankzij deze App word je op basis van actuele informatie geïnformeerd en kun je tijdig de snelheid aanpassen of een alternatieve route nemen om niet vast te komen staan in de file. De actuele informatie kan tijdens de vakantierit dus veel tijd en geld besparen.

Maar…. zou je Flitsmeister nog gebruiken als de updates 3 uur oud zijn en de filemeldingen van afgelopen nacht zijn? Waarschijnlijk niet! Daarom is het gek dat je eenmaal terug van vakantie het normaal vindt te moeten werken met verouderde informatie, omdat jouw rapportagesoftware iedere nacht of iedere uur de data ververst. Ook op kantoor kun je dus veel geld en tijd worden besparen als jij en jouw collega’s beschikken over actuele operationele data.

Als je de hele dag door, op kantoor, thuis of bij een klant de beschikking hebt over realtime inzichten kun je op basis van deze actuele cijfers tijdig bijsturen en de juiste beslissing nemen:

  • Heb ik nog budget voor deze aankoop;
  • Heeft deze klant al betaald;
  • Welke klanten moet ik vandaag bellen;
  • Heb ik voldoende grondstof op voorraad voor de productie;
  • Worden de benodigde goederen op tijd geleverd;
  • Hoe ziet mijn cashflow eruit.

Zo zijn er nog veel meer voorbeelden te verzinnen van inzichten die het nemen van betere beslissingen vereenvoudigt en in de praktijk veel geld opleveren.

Maak een afspraak

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden actuele inzichten jou biedt? Maak dan een afspraak en ontdek hoeveel geld Operational Intelligence jouw bedrijf kan opleveren!

Ga terug naar de overzichtspagina