Groothandel

Breng jouw informatievoorziening naar een geheel nieuw niveau.

De ontwikkelingen in de groothandel en detailhandel gaan enorm snel. De explosieve groei van Ecommerce en ketenintegratie hebben flinke impact. Hierdoor komen marges steeds verder onder druk te staan. Het is dan ook van groot belang om slim in te kopen, voorraden laag te houden en marges te bewaken. Operational Intelligence helpt jou hierbij.

Sumatra geeft ons snel inzicht in omzet en marge, bestelhistorie, laatste besteldatum maar ook wat klanten niet bij ons bestellen.

Het liefst houd je de voorraad laag, zonder dat de leverbetrouwbaarheid gevaar loopt. Dat betekent dat er slimme analyses gemaakt moeten worden. Zaken als omloopsnelheid, bestelgroottes, levertijden en zelfs offertes spelen een belangrijke rol om tot het juist inzicht te komen. Alle benodigde informatie staat natuurlijk in jouw ERP-systeem, bijvoorbeeld Exact Globe of Microsoft Dynamics. Het probleem is dat deze informatie versnipperd ligt opgeslagen. Het is dus lastig om de benodigde informatie op eenvoudige wijze te presenteren.

Geen nood, wij helpen jou graag

Bij Sumatra hebben wij in de afgelopen 23 jaar al vaker met dit bijltje gehakt. Als geen ander kunnen wij jou ondersteunen, om actueel en compleet inzicht te krijgen in alle voor jou relevante informatie. Dankzij interactieve dashboards en overzichten, krijgen jij en jouw collega’s de juiste inzichten. Veel van onze klanten hebben dankzij Sumatra hun voorraad enkele tonnen tot zelfs € 1,5 miljoen omlaag gebracht! Zonder dat hun leverbetrouwbaarheid in gevaar komt.

Meer omzet en betere marges

Binnen jouw bedrijf is het belangrijk dat op de diverse afdelingen wordt gewerkt met actuele cijfers. Het is belangrijk dat iedereen op de orderadministratie in een handomdraai beschikt over de juiste inzichten. Dan kunnen ze de klant snel helpen en goed adviseren. Voor de verkoopafdeling is het belangrijk dat verkopers beschikken over complete informatie. Met Sumatra krijgen zij de juiste inzichten om meer omzet en marge te halen bij nieuwe én bestaande klanten.

Voordat een vertegenwoordiger bij de klant naar binnen stapt, kan hij op zijn notebook heel makkelijk alle relevante informatie opvragen. Hij gaat dus altijd goed geïnformeerd bij de klant naar binnen.
sumatra vis

Hoe dan?

Wij kunnen ons voorstellen dat je denkt: hoe maakt Sumatra deze belofte waar? Waarom is Sumatra de beste oplossing voor mijn bedrijf? Op welke wijze kan Operational Intelligence mij en mijn collega’s beter inzicht geven? Inzichten die resulteren in meer omzet en marge, lagere voorraad en tevreden klanten. Dat leggen wij jou graag een keer uit in een (remote) presentatie.

Een selectie van tevreden klanten

Groothandel en Detailhandel
Sumatra biedt de volgende voordelen
Lagere voorraad
Krachtige analyses
Sturen op marge
Minder nee verkopen
Compleet en actueel inzicht
Vraag een gratis demo aan!
  • "Enige spijt die ik heb, is dat we Sumatra niet eerder hebben aangeschaft. Dat had ons heel veel tijd bespaard!"

    DOM Nederland | Sylvain Gfeller

  • "Sumatra helpt ons, om de groei die wij voor ogen hebben te realiseren."

    Bart Brouwer | KoffiePartners

  • "Sumatra werkt een stuk prettiger, sneller en efficiënter dan het moeten opzoeken in Exact Globe."

    Jordy Smit | HOP. House Of Products

Eerst proberen?
Neem contact op voor een gratis demonstratie.
Nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Sumatra Software? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

© 2024 Sumatra Software – Operational Intelligence
Cookies | Privacy verklaring

Gildeweg 9a, 2632 BD Nootdorp
+31 (0)70 514 45 14
info@sumatra.nl
support@sumatra.nl

twitterfacebooklinkedinyoutube-play