+31 (0)70 514 4 514  |  support@sumatra.nl  |  

Logo Sumatra
Talent, hard werken en inzicht; de winnende combinatie!

Talent, hard werken en inzicht; de winnende combinatie!

Nu dat zo langzamerhand de vakantieperiode achter de rug is, kunnen we terugkijken op een waanzinnige zomer. Niet alleen het weer was een feest, de sportieve prestaties maakte deze zomer tot een heus spektakel. Heeft u ook zo genoten van het EK voetbal, Wimbledon, de Tour de France, de indrukwekkende zwemprestaties van Maarten van der Weijden en van de overwinningen van Kiki Bertens?

Nummer 1 van de wereld

Vorige week won Kiki Bertens het toernooi in Cincinnati op opzienbarende wijze. Ze versloeg de nummer 1 van de wereld, Simona Halep, in de finale en heeft daarmee de harten van menig tennisliefhebber voor zich gewonnen. Van gravel is zij binnen enkele maanden ook op hardcourt banen onverslaanbaar gebleken. Hoe heeft ze dat gedaan?

Hard werken alleen is niet genoeg

De verbeteringen in haar spel zijn de afgelopen tijd sterk verbeterd. Dat heeft ze vooral bereikt door:

  • hard te werken,
  • zwakke punten te verbeteren
  • sterke punten te verbeteren
  • specialisatie van gravel naar andere ondergronden.

Kennis is macht

Naast hard werken is inzicht in sterke en zwakke punten dus essentieel om te verbeteren. Dat geldt voor Kiki Bertens en ook voor uw bedrijf. Er kan alleen iets verbeterd worden als er zicht is op wat er te verbeteren valt. Door kennis te hebben van wat goed en minder goed gaat binnen een organisatie, heeft u het gereedschap in handen om verder te bouwen. Alleen dan kunt u gericht zaken verbeteren, als organisatie groeien en zelfs (grote) concurrenten verslaan.

Iedereen een winnaar

Wij weten dat u hard werkt, maar heeft u ook voldoende inzicht in de bedrijfsprocessen? Weet u op welke punten u uw organisatie, net als Kiki Bertens, naar het volgende level kunt tillen?

Zo niet, neem dan eens contact met ons op. Wij helpen u om de inzichten te krijgen die uw organisatie kunnen versterken en verbeteren.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *