Partner van het Jaar 2020

AB is voor het 2e achtereenvolgende jaar Sumatra Partner van het Jaar geworden. Deze mooie prestatie heeft AB te danken aan de mooie omzetgroei en de hoge kwaliteit van de diensten en oplossingen waar ze hun klanten dagelijks mee vooruit helpen.

Met behulp van de innovatieve Operational Intelligence software van Sumatra ontwikkelen de consultants van AB essentiële operationele inzichten voor haar klanten. Realtime stuurinformatie is namelijk goud waard!

Operationele inzichten

Ondernemers in de industrie ontdekken steeds vaker dat de data die ze in handen hebben goud waard is, zodra ze deze data op de juiste wijze binnen het bedrijf beschikbaar stellen. Inzicht en overzicht zorgt voor een betere bedrijfsvoering. Met de innovatieve Operational Intelligence software van Sumatra heeft AB een aantal interactieve overzichten ontwikkeld, die door AB Dashes worden genoemd; de Cash-, Project-, Sales-, Stock en SupplyDash. Deze Dashes hebben zich inmiddels meermaals bewezen. Roland ten Broeke, directeur AB: “Een grote selectie van onze klanten haalt méér uit Exact met deze Dashes. De operationele inzichten zorgen daarnaast voor een enorme tijdwinst in het dagelijkse productieproces van onze klanten. Door het analyseren van data kan men sturen op liquiditeit, worden kansen ontdekt en wordt het rendement geoptimaliseerd.”

Samen innoveren

Innovatie en ontwikkeling staan bij Sumatra en AB hoog in het vaandel. Roland ten Broeke zegt hierover; “Het is onze drive om onze klanten logistiek en bedrijfseconomisch te laten excelleren en dit kan alleen als wij zelf ook blijven investeren in innovatie en ontwikkeling. Marijn Hoorn, Channelmanager bij Sumatra, geeft aan; “AB helpt haar klanten middels Sumatra meer inzicht te geven in hun bedrijfsvoering. In deze uitdagende tijden is het essentieel om kort op de bal te spelen en exact te weten hoe uw organisatie ervoor staat.

”Wij zijn trots op de deskundige medewerkers, die het winnen van deze award mogelijk hebben gemaakt”, vertelt Ten Broeke. “Zij gaan iedere dag met positieve energie aan de slag voor onze klant. Ook gaat er veel dank uit naar Sumatra voor de fijne samenwerking, mooie oplossingen en deze erkenning! Dat AB dan ook Sumatra Partner van het Jaar 2020 geworden is, is een bekroning op het werk van afgelopen jaar!”

Over AB

AB is Platinum Partner van Exact en heeft als doel om industriële bedrijven logistiek en bedrijfseconomisch te laten excelleren. Het realiseren van dit doel gaat vanuit het principe simpel organiseren en slim automatiseren. Door geoptimaliseerde processen te automatiseren zorgt AB gezamenlijk met de klant voor snellere doorlooptijden, meer kwaliteit en hogere efficiency.

Eerst proberen?
Vraag dan een gratis demonstratie aan. Een van onze experts neemt dan contact met jou op voor een remote of onsite presentatie van Sumatra Operational Intelligence.
Nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Sumatra Software?  Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

© 2020 Sumatra Software – Operational Intelligence
Cookies | Privacy verklaring

Gildeweg 9a, 2632 BD Nootdorp
+31 (0)70 514 45 14
info@sumatra.nl
support@sumatra.nl

twitterfacebooklinkedinyoutube-play