+31 (0)70 514 4 514  |  support@sumatra.nl  |  

Logo Sumatra
Over Sumatra

Over Sumatra

Sumatra Software levert al meer dan 20 jaar innovatieve Operational Intelligence. Sinds de oprichting in 1997 biedt Sumatra bedrijven en organisaties betere informatievoorziening. Dankzij complete informatie zijn medewerk(st)ers in staat om sneller en beter te beslissen.

Al direct vanaf het begin biedt Sumatra de innovatieve Operational Intelligence aan via Internet. Met Operational Intelligence kunt u uw informatiebehoefte beter invullen. Dankzij Sumatra bent u beter in staat uw organisatie te sturen dan met de conventionele vormen van rapportage. Bovendien biedt de eenvoud van presentatie een uitstekende gelegenheid om informatie direct te presenteren aan andere medewerkers dan alleen het management; de hele organisatie kan hiervan profiteren.

Beter geïnformeerde medewerkers

Door de grotere beschikbaarheid van informatie kunnen de medewerkers betere, gefundeerde beslissingen nemen. Dit leidt tot een verbeterde bedrijfsvoering, waardoor het bedrijf sneller kan reageren op veranderende omstandigheden.

Vandaag de dag is innovatie nog steeds de grondslag van Sumatra. De software is uitgegroeid tot een suite die de complete informatiebehoefte van een organisatie kan invullen. Niet alleen vaste rapportages in de vorm van Operational Intelligence, ook voor ingewikkelde modellen of ad-hoc rapportages kan een gebruiker terecht met de laagdrempelige toepassing in Excel.

Uitgebreid partnernetwerk

Sumatra 2019 wordt geleverd en geïmplementeerd door een grote groep partners. Onze partners kennen uw situatie en kunnen mede daarom Sumatra op de juiste wijze bij u implementeren.

Vacatures

Sumatra groeit hard. Ter ondersteuning van onze partners en klanten, zijn wij op zoek naar een Senior Consultant en een consultant.

Jubileum

Om ons 20 jarig jubileum samen met een groep klanten en partners te vieren, organiseerden wij 29 juni 2017 een jubileum event.