+31 (0)70 514 4 514  |  support@sumatra.nl  |  

Logo Sumatra
Op klantbezoek? Stop je collega’s in je tas

Op klantbezoek? Stop je collega’s in je tas

Een veelgehoord voordeel van internet is dat ‘alles’ op te zoeken is. Dat is uiteraard maar ten dele waar. Filemeldingen, buienradars maar ook bankieren of Skypen: het kan inderdaad allemaal online en desnoods vanuit je handpalm. Voor realtime toegang tot relevante en actuele klantinformatie als je op pad bent, ben je echter vaak toch weer aangewezen op bellen naar kantoor. Of beter gezegd was. Realtime Operational Intelligence kent bij Sumatra namelijk letterlijk en figuurlijk geen grenzen.

Met je mond vol tanden

Buitendienstmedewerkers en projectmanagers herkennen het vast wel: ineens met je mond vol tanden zitten als een klant naar specifieke informatie vraagt. Of wanneer je ontdekt dat je toch niet alles tot in de puntjes hebt voorbereid. Was die laatste factuur nou al betaald? Of was die bestelling al doorgekomen? Hadden we de laatste bijgewerkte projectdata nou al binnen en hoe zit het met die nieuwe werktekeningen? Maar ook pak ‘m beet een plant manager of productieleider die graag overal en altijd realtime data wil kunnen inzien om te kunnen ingrijpen voordat een productielijn stil valt. Of medewerkers die wel budgetverantwoordelijk zijn maar even niet op kantoor zitten.

Overal en altijd de juiste informatie

Toch maar weer even bellen met de betreffende collega op kantoor dus. Als die er al is. Met Sumatra behoort die ellende tot het verleden. Dat wist u al voor werken op kantoor maar het is dus overal, altijd en op elk device mogelijk. Dit geldt trouwens ook voor bedrijven die een server van een hostingpartij gebruiken. Door al uw medewerkers, inclusief thuiswerkers, realtime en gericht te informeren, laat u bovendien een professionele indruk achter bij de klant. Is dat toevallig een zeer vooruitstrevende partij, dan kunt u eigenlijk sowieso niet zonder. Ons advies? Neem uw ‘collega’s’ altijd mee op pad.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *