KoffiePartners | User Case

Sumatra helpt KoffiePartners de gewenste groei te realiseren.

KoffiePartners levert al meer dan 30 jaar koffiemachines aan inmiddels 1500 bedrijven. Voor het krijgen van beter inzicht werken ze met Sumatra.

Kopje koffie?

Bart Brouwer, algemeen directeur, heeft met zijn team Caffé Superiore Cento% gecreëerd. Een superieure koffie melange ontstaan uit de behoefte naar een absolute topklasse koffie, zonder compromissen & dat proef je! Toch kun je als klant zelf beslissen welk merk en welke koffievoorziening het beste bij uw bedrijf past. Er wordt dan ook echt koffie op maat geleverd.

Software en koffie?

KoffiePartners doet meer dan koffie alleen. In de Benelux voorzien zij bedrijven van warme en koude drankvoorzieningen. Dat doen ze door oprecht te luisteren naar de klantbehoefte en de gemaakte afspraken waar te maken. Dat heeft Koffiepartners zeker gemeen met Sumatra software. Snel, betrouwbaar, voor de lange termijn en ontzorgen. Door de software van Sumatra heeft KoffiePartners een compleet overzicht, altijd en overal beschikbaar.

Compleet overzicht, altijd en overal beschikbaar.

In de praktijk

“Met Sumatra hebben onze medewerkers sneller en eenvoudiger toegang tot de informatie dan wanneer zij dit in Exact Globe opzoeken. Zeker omdat je binnen de Sumatra rapportages mooi kan doorklikken op een specifieke periode, klant of artikel om direct de bijbehorende details te zien. Dit downdrillen binnen Sumatra is echt enorm handig.” “Wij hebben diverse specifieke rapporten laten maken, die niet alleen door het management, maar eigenlijk door alle medewerkers worden gebruikt. Denk aan klantspecifieke rapportages die snel inzicht geven in omzet en marge, bestelhistorie, laatste besteldatum maar ook wat ze niet bij ons bestellen.” Die informatie helpt KoffiePartners om de groei te realiseren die zij voor ogen hebben.

KoffiePartners over Sumatra
Wij ervaren de volgende voordelen
Eenvoudig informatie vinden
Alle details beschikbaar
Realtime
Overal en altijd beschikbaar
Snelheid en leesgemak
Wil jij ook met Sumatra aan de slag? Maak dan een afspraak!
  • "Alle vragen worden altijd binnen hetzelfde scherm beantwoordt, waardoor medewerkers snel en eenvoudig de informatie vinden die ze op dat moment nodig hebben."

    Bart Brouwer | KoffiePartners

  • "Sumatra helpt ons, om de groei die wij voor ogen hebben te realiseren."

    Bart Brouwer | KoffiePartners

  • "Met Sumatra heb ik een completer inzicht en meer grip op inkoopwaardes en marges."

    Bart Brouwer | KoffiePartners

Eerst proberen?
Neem contact op voor een gratis demonstratie.
Nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Sumatra Software? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

© 2024 Sumatra Software – Operational Intelligence
Cookies | Privacy verklaring

Gildeweg 9a, 2632 BD Nootdorp
+31 (0)70 514 45 14
info@sumatra.nl
support@sumatra.nl

twitterfacebooklinkedinyoutube-play