+31 (0)70 514 4 514  |  support@sumatra.nl  |  

Logo Sumatra
KoffiePartners | Referent Sumatra Software

Overal en altijd toegang

“KoffiePartners heeft met Sumatra snel en compleet inzicht. Met Sumatra hebben onze medewerkers sneller en eenvoudiger toegang tot de informatie dan wanneer zij dit in Exact Globe opzoeken. Zeker omdat je binnen de Sumatra rapportages mooi kan doorklikken op bijvoorbeeld jaar, klant of artikel, om direct de bijbehorende details te zien. Dit downdrillen binnen Sumatra is echt enorm handig.”

Alle medewerkers werken met Sumatra

“Wij hebben diverse specifieke rapporten laten maken, die niet alleen management maar eigenlijk alle medewerkers gebruiken. Denk aan klantspecifieke rapportages die snel inzicht geven in omzet en marge, bestelhistorie, laatste besteldatum maar ook wat ze niet bij ons bestellen. Dankzij Sumatra zien we in een oogopslag precies wat we verdienen per jaar, product(groep), machine, klant etc. Vooral nieuwe medewerkers die nog een ervaring met Exact hebben, vinden Sumatra een uitkomst.

Toen ik het bedrijf KoffiePartners overnam, heb ik ook zelf ervaren dat Sumatra mij sneller en beter inzicht gaf dan Exact Globe. De informatie in Sumatra is razendsnel op te vragen en eigenlijk veel beter leesbaar. Binnen KoffiePartners hebben veel medewerkers op twee schermen Exact Globe openstaan voor de invoer en Sumatra voor het inzicht.”

In de Cloud

“Zelf gebruik ik Sumatra ook voor inzicht in de P&L en allerhande statistieken van mijn leveranciers. Door een completer inzicht heb ik met Sumatra meer grip op inkoopwaardes en marges. De tailormade rapportages gebruik ik dagelijks. Omdat wij Exact en Sumatra in de Cloud gebruiken, heb ik altijd en overal toegang, dat is wel zo handig.”

Bart Brouwer
Directeur / eigenaar