+31 (0)70 514 4 514  |  support@sumatra.nl  |  

Logo Sumatra
20 jarig jubileum

Sumatra 20 jarig jubileum

20 jaar geleden werd in een whirlpool in Colorado de basis van Sumatra gelegd. Besloten werd innovatieve rapportage software te ontwikkelen, Sumatra gedoopt. Met dezelfde ondernemersspirit die Nederland groot maakte, zette ook Sumatra koers om de markt te veroveren. Het unieke concept was toen avant-la-lettre maar is nu, 20 jaar later, relevanter dan ooit.

Onderscheidend

Sumatra stelde al in 1998 Exact voor DOS informatie beschikbaar via het internet. Dat was destijds net zo onderscheidend als de unieke presentatiewijze nu nog is. Waar kleine én grote bedrijven werken met lijsten,beschikken Sumatra klanten over krachtige interactieve en complete informatie. En dat stelt hen weer in staat om zich te onderscheiden van hun concurrenten.

Klein en flexibel

Sumatra is door de jaren heen flink gegroeid. Steeds meer bedrijven ontdekken de innovatieve kracht van Sumatra rapportages. Het bedrijf is relatief klein gebleven, waardoor het snel op ontwikkelingen kan inspelen. De kracht zit in ons partnernetwerk; het gebruik van hun specifieke kennis om de fantastische rapportages te bouwen die de klant zo waardeert.

Jubileum event

Om ons 20 jarig jubileum te vieren, werd op 29 juni jl. het Sumatra 2.0 event georganiseerd in Strandclub WIJ in Scheveningen. Veel klanten en partners waren op dit feest aanwezig. Onderstaand een kleine sfeerimpressie…