Hulp nodig bij overtollige wachttijden? Bel de ‘Wait Watchers’

Volgens onderzoek besteedt ieder van ons een slordige twee jaar van ons leven aan wachten. Daar zit je inderdaad snel aan want ga maar na: je stapt ‘s ochtends je auto in en vroeg of laat schuif je weer achteraan bij je dagelijkse filevrienden. Heb je ergens een afspraak, dan is de kans groot dat je bij een parkeermeter minutenlang de roosvlokken staat te tellen van de persoon voor jou. Terug op het werk weer wachten tot je PC eindelijk ‘wakker’ is en met een beetje pech blijkt de blog van Sumatra ook nog eens vertraagd! Er zijn van die dagen…

Frustrerend

Onlangs was ik bij een groothandel in het oosten van het land en de Business Controller aldaar had zo’n dag. Hij vertelde dat hij niets zo frustrerend vindt, als wanneer iets niet goed werkt. “Je gaat dan eerst een collega vragen of hij of zij het kan oplossen. Als dat niet lukt, moet je contact opnemen met een supportdesk, en vervolgens wachten op een antwoord. En al die tijd kan je niet echt verder, heel frustrerend”. Herkenbaar? Voor ons wel en het deed me denken aan een andere situatie die ik regelmatig bij bedrijven en organisaties tegenkom, namelijk het niet snel kunnen vinden van de juiste informatie in het ERP-systeem.

Operationele rapportages

Ik vertelde de beste man dat er een goede oplossing is voor zijn probleem, namelijk het inzetten van operationele rapportages. Met een oplossing als Sumatra software krijgen medewerkers realtime toegang tot alle voor hen relevante informatie. Zonder tijdverlies en zonder collega’s lastig te vallen wordt gevonden wat je nodig hebt. “Stom hè, daar heb ik eigenlijk nooit zo bij stilgestaan” vertelde hij nadat ik een korte demonstratie van de mogelijkheden had gegeven. “Ik ben blij dat ik je tegen het lijf ben gelopen.” Dat gevoel was uiteraard geheel wederzijds.

Op weg naar mijn volgende afspraak (zonder files!) realiseerde ik mij dat wij die frustratie zelf gelukkig niet hebben en we in feite verwend zijn, maar dat deze frustratie nog veel vaker voorkomt dan we denken. Wilt u ook van die ‘overtollige uurtjes’ af? Neem dan contact op Sumatra a.k.a. de ‘Wait Watchers’.

Eerst proberen?
Neem contact op voor een remote demonstratie.
Nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Sumatra Software? 
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

© 2024 Sumatra Software – Operational Intelligence
Cookies | Privacy verklaring

Gildeweg 9a, 2632 BD Nootdorp
+31 (0)70 514 45 14
info@sumatra.nl
support@sumatra.nl

twitterfacebooklinkedinyoutube-play