+31 (0)70 514 4 514  |  support@sumatra.nl  |  

Logo Sumatra
Een kijkje in de klantkeuken van Sumatra Software, deel 3

Een kijkje in de klantkeuken van Sumatra Software, deel 3

Om de week lichten wij in ons blog een van onze klanten uit. Dat doen we niet om te laten zien hoe goed we zijn. Dat doen we om te laten zien dat Sumatra Software niet branche gebonden is. Ons klantenbestand beslaat een grote diversiteit aan bedrijven die ieder onze software op een andere manier of voor een ander doel gebruiken. Dat willen wij graag delen en dat doen we deze week met Sjaak van der Vijver, die de bloemetjes buiten zet.

Geef die rozen aan…

Het familiebedrijf Sjaak van der Vijver is sinds 1975 een vooraanstaande bloemenverkoper. Wat begon met het verkopen aan bloemisten, is uitgegroeid tot een levendig bloemenhandel in het binnen- en buitenland. Of het nu de meest afgelegen delen van de Britse eilanden, Rusland of Spanje betreft, Sjaak van der Vijver levert overal en altijd. De onfeilbare reputatie in combinatie met de familiewaarden hebben ervoor gezorgd dat Sjaak van der Vijver een van de invloedrijkste bloemenexporteurs van Nederland is.

Het ging niet over rozen…

Toen Harm Dickhoff, Financial Controller, bij Sjaak van der Vijver kwam werken werd er met vier softwaresystemen met verschillende databases gewerkt, die zogezegd niet met elkaar konden praten. Maar de noodzaak was er wel om alle informatie inzichtelijk en overzichtelijk te krijgen. Door het maken van een Microsoft SQL-datawarehouse en de implementatie van Sumatra is dat gelukt. Ook al ging het niet helemaal vanzelf, het resultaat mag er absoluut zijn.

Volledig inzicht

“Een van de grote voordelen was dat alle Excellijsten de deur uit konden. Deze waren tijdrovend om te maken, foutgevoelig en leverden nog steeds niet alle informatie op die we nodig hadden. Ook liepen we steeds achter de feiten aan, vertelt Harm, omdat we altijd met verouderde data werkten. Die tijd is nu gelukkig voorbij. Door Sumatra hebben we een enorme efficiëntieslag gemaakt die geld en tijd oplevert en een hoop werkstress vermindert.” Wil je meer weten over hoe Sumatra wordt gebruikt? Of ben je benieuwd naar de Smartphone App waarin de medewerkers hun uren kunnen inzien? Lees dan het hele artikel over Sjaak van der Vijver.

Wil je het nieuwe jaar ook efficiënt en effectief beginnen? Mail ons dan voor een vrijblijvende afspraak.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *