+31 (0)70 514 4 514  |  support@sumatra.nl  |  

Logo Sumatra
Een kijkje in de klantenkeuken van Sumatra, deel 2

Een kijkje in de klantenkeuken van Sumatra, deel 2

Vorige maand heeft u een kijkje in de klantenkeuken van KoffiePartners kunnen nemen. Vandaag nemen wij u mee naar H.O.P. | House Of Products. Een webshop gevuld met prachtige design cadeauartikelen, zoals unieke notebooks, baby memory boxes, kalenders en ander bijzonder vormgegeven stationary. Dus als u nog een cadeautje zoekt voor de feestdagen, dan is deze webshop zeker een aanrader.

Zelf doen

Jordy Smit, General Manager Operations, is enthousiast over Sumatra. Sinds 2012 werkt hij er naar volle tevredenheid mee. Jordy: “In het begin huurden we een consultant in. Na een paar keer te hebben meegekeken, dacht ik: ik ga er gewoon zelf eens mee stoeien. Sindsdien maak ik alle dashboards en rapportages zelf.”

Door iedereen

“Sumatra wordt door echt iedereen en op alle afdelingen gebruikt. De meeste medewerkers hebben niet eens een inlog in Exact Globe.” En dat is ook niet nodig omdat Sumatra in een handomdraai alle benodigde informatie levert. Ook externe partijen waarvoor de logistieke afhandeling wordt gedaan, hebben toegang tot Sumatra. Deze klanten hebben overal en altijd toegang tot realtime informatie. Dat is voor hen een enorme winst omdat ze nu zelf op een simpele manier de voor hen relevante informatie kunnen opvragen. “Dus niet alleen wij, maar ook onze leveranciers zijn blij met Sumatra.”

Consolidatie

Sumatra wordt ook gebruikt voor het vervaardigen van geconsolideerde rapportages. House Of Products is één van de bv’s in een holding. Geconsolideerde rapportages zijn dan extra belangrijk.

Rapportages tot in detail verzorgd

Van alle in Exact Globe vastgelegde activiteiten zoals bezoekregistraties, telefoongesprekken en debiteurenbeheer maken we rapportages. Zo hebben we per klant een prachtig totaaloverzicht met veel grafieken en de belangrijkste cijfers en notities. Alles mooi samengevat in één overzicht. “Als we de herkomst van de cijfers willen raadplegen, dan zoomen we binnen hetzelfde scherm door naar een uitsplitsing naar klanten, productgroepen en artikelen.”

Wilt u ook meer en duidelijker inzicht? De software van Sumatra is altijd en overal beschikbaar. Niet alleen de eigen medewerkers, maar ook voor klanten en leveranciers krijgen toegang tot actuele informatie. Neem contact op met ons voor meer informatie of een demo.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *