DOM Nederland | User case

Tijdbesparing en prachtige overzichten!

DOM Nederland is een bekende Franse producent van met een vestiging in Den Haag, waar de assemblage, verkoop en service plaatsvindt.

Cijfers sneller publiceren

Onze verkooporders worden verwerkt in Exact Globe. Op zich biedt Exact software de mogelijkheid om alle financiële rapportage te publiceren die nodig zijn, zoals bijvoorbeeld omzetgegevens per artikelgroep. Waar we echter tegenaan liepen, is dat de wijze waarop we deze cijfers wilden zien en ook achterliggende cijfers publiceren, een zeer tijdrovende klus was. De reden hiervan is dat Exact geen directe link legt naar onderliggende cijfers. Na een demonstratie van Sumatra was de keuze snel gemaakt. Vrijwel direct werd intern de vraag gesteld waarom we hier nu pas mee kwamen… Tjonge, wat een tijdbesparing en prachtige overzichten!”

Tjonge, wat een tijdbesparing en prachtige overzichten!
sumatra vis

Omzetrapportages en P&L

“Waar we momenteel Sumatra voor gebruiken is omzetrapportages en kostenbudget (P&L). Het effectieve van Sumatra is de snelheid, overzichtelijkheid en persoonlijke voorkeuren waarop cijfers inzichtelijk zijn, bijvoorbeeld in:

Sales
“Wij ontdekten dat de verkoop van een productgroep stagneerde. Ik vroeg de sales welke klanten deze daling veroorzaakten, zodat we hier aandacht aan konden besteden. Waar de sales aanvankelijk veel tijd investeerde om uit Exact de omzetgegevens per klant te halen, was dit met Sumatra door middel van het doorklikken van onderliggende waarden een verademing. Letterlijk door 2 muisklikken hadden we de klanten in het vizier die de daling veroorzaakten.”

Je ziet zelfs de documenten, geweldig!
sumatra vis

Leasekosten
“Ook is Sumatra een geweldige tool voor ons om de kosten inzichtelijk te houden. In één overzicht zie ik alle kosten die een bedrijf zoal maakt, bijvoorbeeld leasekosten. In één muisklik zie ik per periode wat de leasekosten zijn. Drie klikken verder verschijnt zelfs de bijlage van de factuur van de leasemaatschappij, geweldig!”

Sylvain Pfeller, directeur, heeft wel spijt dat hij Sumatra niet eerder heeft aangeschaft. “Dat had ons heel veel tijd bespaard!”

Over DOM Nederland

DOM Nederland is expert in het ontwikkelen en verkopen van de hoogste kwaliteit sluittechniek en toegangscontrole oplossingen voor deuren. Het productassortiment varieert van standaard cilindersloten voor woningen tot en met de meest moderne digitale sluitsystemen voor grote gebouwen. In Den Haag beschikt men over een eigen assemblagefaciliteit en verkooporganisatie met een binnen- en buitendienst. In totaal werken er 35 mensen.

DOM Nederland over Sumatra
Wij ervaren de volgende voordelen
Enorme tijdbesparing
Uitstekende performance
Erg overzichtelijk
Alle details beschikbaar
Interactieve schermen
Wil jij ook met Sumatra aan de slag? Maak dan een afspraak!
  • "Vrijwel direct werd intern de vraag gesteld waarom we niet eerder met Sumatra waren gestart… Tjonge, wat een tijdbesparing en prachtige overzichten!"

    DOM Nederland | Sylvain Gfeller

  • "Enige spijt die ik heb, is dat we Sumatra niet eerder hebben aangeschaft. Dat had ons heel veel tijd bespaard!"

    DOM Nederland | Sylvain Gfeller

Eerst proberen?
Neem contact op voor een gratis demonstratie.
Nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Sumatra Software? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

© 2024 Sumatra Software – Operational Intelligence
Cookies | Privacy verklaring

Gildeweg 9a, 2632 BD Nootdorp
+31 (0)70 514 45 14
info@sumatra.nl
support@sumatra.nl

twitterfacebooklinkedinyoutube-play