+31 (0)70 514 4 514  |  support@sumatra.nl  |  

Logo Sumatra
“De kracht van Sumatra Software wordt soms onderschat”

Dat erotiek big business is, zal voor niemand groot nieuws zijn. Dus kan het gebeuren dat je ineens een dergelijk bedrijf in je klantenbestand krijgt. Zo ook wij. De klant in kwestie verkoopt erotische producten, deels onder eigen merk, in winkels in Amsterdam, Antwerpen en Berlijn. Wij worden op onze beurt juist weer opgewonden, of in elk geval enthousiast, wanneer zo’n klant zeer tevreden is met onze producten. En dit niet onder stoelen of banken steekt.

Snel en flexibel

Mister B bestaat ruim twintig jaar en telt een dertigtal medewerkers. Een deel daarvan werkt voor de webshop (die ook wordt bezocht door groothandels) en in diverse concept stores waar het eigen merk wordt verkocht in een shop-in-shopconcept. Marc Bekker is sinds twee jaar Financial Manager en was daarvoor al bekend met Sumatra Software. “Bij mijn vorige werkgever werkten we al met Sumatra voor onze rapportages. Dat was grotendeels om dezelfde redenen als nu het geval is, namelijk vanwege de flexibiliteit en snelheid. Dat laatste niet alleen omdat alle rapportages realtime zijn, maar ook omdat de zeer kundige consultants in no time perfecte rapportages kunnen opzetten. Je kunt in Sumatra Builder ook zelf rapportages samenstellen, maar dat kan de kans op wildgroei vergroten en dat wil ik voorkomen.”

Value for money

“Met alle data om ons heen, ook in Exact waar we mee werken, moeten die namelijk wel eenduidig zijn en blijven. In wezen hoeft overigens maar een beperkt aantal collega’s toegang te hebben tot relevante gegevens met betrekking tot kosten en budgetten in Exact. Dat ben ik aan het inperken door bepaalde collega’s de benodigde gegevens uitsluitend ter beschikking te stellen via de rapportages van Sumatra. Zo hou je zaken beter in de hand en blijft alles consistent. Op deze manier hebben minder collega’s toegang tot Exact, maar iedereen ziet dankzij Sumatra wel méér. Dat is niet in de laatste plaats te danken aan het feit dat Sumatra maatwerk levert en over goede analyses beschikt. Tot slot zijn ze niet de duurste of goedkoopste, maar bieden ze wel de beste value for money. En dat wordt denk ik wel eens onderschat.”

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *