Bugaboo | User case

Wereldwijd toegang tot ons artikelbestand

Sinds Bugaboo in 2001 is begonnen met Sumatra reporting, is er veel veranderd. Bugaboo is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met vestigingen over de hele wereld. De trendy kinderwagens worden in meer dan 50 landen verkocht. Met de groei van het bedrijf is ook de informatiebehoefte sterk veranderd.

Wereldwijd gebruikt

Rob van Dijk (System Development Supervisor) over het gebruik van Sumatra binnen Bugaboo: “Sumatra wordt erg veel gebruikt. Niet alleen op het hoofdkantoor in Nederland, maar ook elders in Europa, Azië en Australië. In de loop der jaren hebben we veel rapportages ontwikkeld. Onze logistieke afdeling maakt intensief gebruik van diverse operationele rapportages. Ook de verkopen uit onze eigen winkels in Amsterdam en Belijn worden uit het kassasysteem in de Sumatra rapportages verwerkt”.

Zelfs de cateraar werkt ermee

“Wij hebben ook een rapport gemaakt voor het bedrijf dat bij ons de catering verzorgt. Onze cateraar kan zien wie er vandaag en de komende dagen op kantoor is, zodat zij rekening kunnen houden met de inkoop van (vers)producten en de medewerker planning i.v.m. de te verwachten drukte.”

Exact Globe, Exact Synergy en ons maatwerk gecombineerd in één rapportageportal.
sumatra vis

Integratie met Exact Synergy

Van Dijk vervolgt: “Met Sumatra Fusion integreren wij onze rapportages in Exact Synergy. Zo is o.a. de rapportage van onze Service Calls en de medewerker planning volledig binnen Exact Synergy geïntegreerd. Medewerkers kunnen wereldwijd ons volledige artikelbestand per land, assortiment en verkoopkanaal raadplegen. Onze verkoopafdeling maakt gebruikt van Sumatra rapportage die data uit Exact Globe, Exact Synergy en ons maatwerk combineert. De medewerkers hebben dus maar één rapportageportal nodig om alle gecombineerde data realtime te kunnen raadplegen. De ‘single sign-on’ maakt het beheer voor ons een stuk eenvoudiger.”

Over Bugaboo

Al sinds 1999 is Bugaboo pionier op het gebied van kinderwagens. Bugaboo bedenkt, ontwikkelt, test en maakt producten die niet alleen een mooi ontwerp hebben, maar ook duurzaam en functioneel zijn. Modieuze en kwalitatieve kinderwagens en rolkoffers die zijn gemaakt voor dagelijks gebruik én ontworpen om een leven lang mee te gaan.

Bugaboo over Sumatra
Wij ervaren de volgende voordelen
Wereldwijd beschikbaar
Realtime
Exact Globe & Exact Synergy
Operationele rapportages
Single sign-on
Wil jij ook met Sumatra aan de slag? Maak dan een afspraak!
  • "Niet alleen op het hoofdkantoor in Nederland, maar ook elders in Europa, Azië en Australië gebruiken wij Sumatra."

    Bugaboo | Rob van Dijk

  • "Niet alleen op het hoofdkantoor in Nederland, maar ook elders in Europa, Azië en Australië gebruiken wij Sumatra."

    Bugaboo | Rob van Dijk

  • "Niet alleen op het hoofdkantoor in Nederland, maar ook elders in Europa, Azië en Australië gebruiken wij Sumatra."

    Bugaboo | Rob van Dijk

Eerst proberen?
Neem contact op voor een gratis demonstratie.
Nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Sumatra Software? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

© 2020 Sumatra Software – Operational Intelligence
Cookies | Privacy verklaring

Gildeweg 9a, 2632 BD Nootdorp
+31 (0)70 514 45 14
info@sumatra.nl
support@sumatra.nl

twitterfacebooklinkedinyoutube-play