+31 (0)70 514 4 514  |  support@sumatra.nl  |  

Logo Sumatra
Bugaboo | Referent Sumatra Software

Sumatra wordt wereldwijd echt superveel gebruikt

Sinds Bugaboo in 2001 is begonnen met Sumatra reporting, is er veel veranderd. Bugaboo is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met vestigingen over de hele wereld. De trendy kinderwagens en rolkoffers worden in meer dan 50 landen verkocht. Met de groei van het bedrijf is ook de rapportagebehoefte sterk veranderd.

Rob van Dijk (System Development Supervisor) over het gebruik van Sumatra binnen Bugaboo: “Sumatra wordt erg veel gebruikt. Niet alleen op het hoofdkantoor in Nederland, maar ook elders in Europa, Azië en Australië. In de loop der jaren hebben we veel rapportages ontwikkeld. Onze logistieke afdeling maakt intensief gebruik van diverse operationele rapportages. Ook de verkopen uit onze eigen winkels in Amsterdam en Belijn worden uit het kassasysteem in de Sumatra rapportages verwerkt”.

Zelfs onze cateraar werkt met Sumatra

“Wij hebben ook een rapport gemaakt voor het bedrijf dat bij ons de catering verzorgt. Onze cateraar kan zien wie er vandaag en de komende dagen op kantoor is, zodat zij rekening kunnen houden met de inkoop en de medewerker planning i.v.m. de te verwachten drukte.”

Integratie met Exact Synergy

Van Dijk vervolgt: “Met Sumatra Fusion integreren wij onze rapportages in Exact Synergy. Zo is o.a. de rapportage van onze Service Calls en de medewerker planning volledig binnen Exact Synergy geïntegreerd. Medewerkers kunnen wereldwijd ons volledige artikelbestand per land, assortiment en verkoopkanaal raadplegen. Onze verkoopafdeling maakt gebruikt van Sumatra rapportage die data uit Exact Globe, Exact Synergy en ons maatwerk combineert. De medewerkers hebben dus maar één rapportageportal nodig om alle gecombineerde data realtime te kunnen raadplegen. De ‘single sign-on’ maakt het beheer voor ons een stuk eenvoudiger.”

Rob van Dijk
System Development Supervisor