AllGreen – user case

De verwachting is meer dan waargemaakt!

Grote resultaten tegen beheersbare kosten

Toen Peter Ruigrok (CEO) benaderd werd om eens naar Sumatra Operational Intelligence te kijken, kon hij niet vermoeden wat hem te wachten stond. Na de demonstratie van Sumatra deed Peter de memorabele uitspraak: “Ik durf niet te geloven dat wat jij vertelt daadwerkelijk mogelijk is!” Dus werd onder het mom van ‘zien is geloven’ een dag consult ingepland, welke volgens Peter de verwachting meer dan heeft waargemaakt, of sterker nog ruimschoots overtrof. Toen de testlicentie was verlopen begonnen de medewerkers te klagen dat ze niet meer in Sumatra konden inloggen…

Snelle implementatie

Een van de key-users is Luke Rijnbeek. Hij heeft zich verbaasd over de korte implementatietijd. “Binnen anderhalve dag waren de gewenste overzichten opgeleverd.” Samen met een aantal collega’s heeft Luke de interactieve overzichten getest, waarbij vooral de snelle leercurve opviel.

Belangrijke detailinformatie

Voor medewerkers op de in- en verkoopafdeling is het essentieel om snel te kunnen beschikken over actuele detailinformatie. Als een inkoper belt, dan wil hij of zij snel antwoord over een afroeporder uit het raamcontract of de beschikbaarheid van een artikel. Vroeger werd dit opgezocht in de Excellijsten, met cijfers van een dag oud, of in Dynamics NAV zelf wat tijdrovend en bewerkelijk was. Met Sumatra gaat dit veel sneller en efficiënter, het levert enorme tijdwinst en tevreden klanten op.

Klanten hebben ook zelf toegang

AllGreen belevert o.a. aan een grote tuincentra keten in Duitsland. De hoofd inkoop belde dagelijks met allerlei ad-hoc vragen. Ieder telefoontje kostte altijd veel tijd, tijd die de verkopers liever aan nuttiger zaken zouden besteden. Tegenwoordig heeft hij zelf een inlog in Sumatra, zodat hij alles zelf kan opzoeken wanneer het hem uitkomt. Dit werkt niet alleen efficiënt voor beide partijen, het verhoogt ook de servicegraad.

Verbaasde klanten

Wekelijks raadplegen wij het reclamatie overzicht. Als een klant bijvoorbeeld in augustus een product reclameert, zien we nu in één oogopslag dat dit product al in januari werd geleverd. Het verbaast onze klanten dat wij dit inzicht hebben en nu een goede onderbouwing kunnen geven waarom zo’n reclamatie wordt niet wordt goedgekeurd. Wij zien het aantal reclamaties dan ook afnemen, de rest kunnen wij beter beoordelen. Dit levert ons een aanzienlijke geldbesparing op.

Wensen voor de toekomst

Op dit moment wordt er voor de operationele inzichten weinig gewerkt met grafieken, omdat cijfers beter inzicht geven in onze operationele processen. Maar voor de eindejaar gesprekken met leveranciers en klanten is het wel nuttig om de resultaten in een dashboard te kunnen presenteren om vervolgens te bespreken. Dit staat dan ook op de wensenlijst voor het volgende consult.

Business Central

Peter en Luke zijn het met elkaar eens dat Sumatra de verwachting ruimschoots heeft overtroffen. Als grote pluspunten wordt genoemd de korte implementatietijd, razendsnel inzicht in actuele detailinformatie, de snelle leercurve en uiteraard het gebruiksgemak. Tot slot vertelt Ruigrok; “we werken ruim vier jaar naar volle tevredenheid met Sumatra op onze huidige Dynamics NAV versie, maar zullen Sumatra zeker blijven gebruiken als we zijn overgestapt naar Business Central.”

Over Allgreen

AllGreen b.v. is een totaalleverancier voor tuincentraketens. Een partnerschap met AllGreen betekent zakendoen met een uiterst flexibel handelshuis die snel en efficiënt inspeelt op de wensen van de klant. Een totaal leverancier met hoogwaardige producten die specifiek zijn afgestemd op tuincentrum niveau. AllGreen, opgericht in december 2007, staat bekend om zijn innovatieve en open structuur van werken. Een zeer gemotiveerd team staat altijd open voor wensen en ideeën.

AllGreen
De voordelen zijn:
Korte implementatietijd
Efficiënter werken
Grote tijdwinst
Altijd actuele cijfers
Klanten hebben toegang
Vraag een demo aan!
Eerst proberen?
Neem contact op voor een gratis demonstratie.
Nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Sumatra Software? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

© 2024 Sumatra Software – Operational Intelligence
Cookies | Privacy verklaring

Gildeweg 9a, 2632 BD Nootdorp
+31 (0)70 514 45 14
info@sumatra.nl
support@sumatra.nl

twitterfacebooklinkedinyoutube-play