+31 (0)70 514 4 514  |  support@sumatra.nl  |  

Logo Sumatra
Partner van het Jaar 2017

ComputerPlan Partner van het Jaar 2017

ComputerPlan is uitgeroepen tot Partner van het Jaar 2017. ComputerPlan bedient een brede klantengroep van overheidsorganisaties tot handelsondernemingen met standaard- en specifiek ontwikkelde Exact oplossingen en Sumatra, maar ook ICT -en hosting diensten.

Jeroen van Holstein, Business Development Manager hierover: “ComputerPlan is Sumatra Partner van het jaar 2017 geworden! Wij zijn bijzonder trots deze award in ontvangst te nemen, dit is voor ons hét bewijs dat onze klanten geloven in de toegevoegde waarde die realtime stuurinformatie biedt. De award is de basis om de samenwerking met Sumatra verder te intensiveren en in de toekomst samen nog meer klanten te helpen met Sumatra Operational Intelligence!”

Sumatra biedt toegevoegde waarde

Van Holstein vervolgt: “Wanneer organisaties kiezen voor Exact Software, zien wij vaak dat de informatiebehoefte onderbelicht blijft. In eerste instantie ligt de nadruk op het efficiënter maken van processen. Echter, bij standaard software als Exact krijg je ook standaard rapportages en laat dat nou vaak niet toereikend zijn voor de gemiddelde klant. Hier springt Sumatra feilloos op in. Niet alleen de klanttevredenheid neemt toe, ook draagt het bij aan de toekomstige ontwikkeling van het ERP-systeem. Informatie zorgt voor nieuwe inzichten, wat betekent dat ook de inrichting van Exact soms aangepast moet worden. Op deze manier blijft de software meegroeien met de organisatie van de klant en is het de investering dubbel en dwars waard.

Voor ComputerPlan is het de laatste jaren normaal geworden Sumatra mee te nemen in het advies naar alle organisaties die met Exact (willen) werken. Dat gevoel wordt versterkt door de positieve feedback die we van onze klanten krijgen. Via deze weg wil ik alle klanten en medewerkers van ComputerPlan bedanken, dat we elkaar komend jaar verder mogen helpen aan nieuwe successen!”

ComputerPlan gefeliciteerd

Sumatra feliciteert ComputerPlan met het behalen van deze mooie prestatie en bedankt haar voor de prettige samenwerking in de afgelopen jaren. Marijn Hoorn, Channel Manager van Sumatra: “Sumatra heeft de afgelopen jaren een vaste plaats gekregen binnen het palet aan oplossingen van ComputerPlan. De vraag naar dynamische, interactieve en realtime stuurinformatie is ook bij de klanten van ComputerPlan sterk toegenomen. De combinatie van Exact en Sumatra maakt het mogelijk om sneller en beter een completer beeld te krijgen van relevante informatie. Steeds meer ComputerPlan klanten ervaren dat goed geïnformeerde medewerkers beter in staat zijn om efficiënter te werken.

De afgelopen jaren heeft ComputerPlan binnen de afdelingen sales en consultancy veel geïnvesteerd in kennis van Sumatra. Dit heeft in 2016 geleid tot nog meer tevreden klanten, een aanzienlijke omzetgroei, alsmede een doorstroming naar een Premium Partnerschap van Sumatra. In 2017 is deze groei nog verder uitgebouwd, wat ComputerPlan uiteindelijk de zeer verdiende titel ‘Sumatra Partner van het Jaar 2017’ heeft opgeleverd.”