AB Software | Sumatra Partner van het jaar 2016!

AB Software is uitgeroepen tot Sumatra Partner van het Jaar.

Bert Dijksterhuis, Sales Manager: "Wij zijn zeer blij met het behalen van de titel: ´Sumatra partner van het jaar".

Échte stuurinformatie helpt onze klanten!

"Veel van onze klanten hebben met Sumatra dagelijks plezier en profijt van de realtime informatie die Sumatra ze biedt! Onze standaard dashboards op Exact maken van de grote bak aan gegevens direct informatie waarmee onze klanten hun organisatie en processen aansturen. Zo heeft bijvoorbeeld Kwant Control haar voorraadwaarde met 7 ton verlaagd door middel van het StockDash in Sumatra. StockDash adviseert Kwant Controls om een optimale minimumvoorraad en bestelgrootte in te stellen op basis van de formule van Camp, rekening houdend met bijvoorbeeld de gewenste servicegraad en betrouwbaarheid van het advies. Onze standaard dashboards, SalesDash, ProjectDash, CahDash en SupplyDash, zijn eenvoudig en snel te implementeren op een bestaande Exact omgeving en biedt iedere klant dus direct meerwaarde.

Ook wil ik alle medewerkers van Sumatra bedanken voor hun inzet en expertise in 2016 om samen met ons tot zulke mooie resultaten te komen! Dat 2017 weer net zo’n succesvol jaar mag worden!"

Vanuit Sumatra willen wij de medewerkers van AB Software van harte feliciteren en bedanken voor de zeer prettige samenwerking.

Marijn Hoorn, Channel Manager van Sumatra over AB Software & Consultancy:
"AB Software & Consultancy  is al een aantal jaren dé partner voor (grotere) productie en logistieke bedrijven. Het afgelopen jaar is heeft ABSC een groei van bijna 100% gerealiseerd. De afgelopen jaren heeft ABSC een aantal eigen dashboards ontwikkeld op basis van Sumatra, welke veelvuldig aanvullend op de Sumatra licentie worden verkocht. Dankzij goede focus en uitmuntende kennis van Sumatra heeft ABSC voor de 3e keer in 6 jaar de titel Partner van het Jaar behaald, een prachtige prestatie! Dat 2016 voor ABSC een succesvol jaar was, blijkt ook uit het feit dat ze bij Exact de New Business Partner Award won".