Advisie Business Solutions Sumatra Partner van het jaar 2015!

Na het jaar 2014 als eervolle 2e te zijn geëindigd, is Advisie Business Solutions in 2015 weer Sumatra Partner van het jaar geworden! In 2011, 2012 en 2013 wist Advisie ook de titel van Partner van het Jaar in de wacht te slepen. Dankzij een mooie groei in omzet en tevreden klanten wederom een zeer terecht verdiende titel.

Door naast data uit Exact databases ook andere systemen op een Microsoft SQL Server database te ontsluiten met Sumatra heeft Advisie Business Solutions een mooie weg ingeslagen richting de toekomst. Op deze wijze kan Advisie haar brede klantenkring nog beter bedienen met interactieve rapportages en dashboards op maat.

“Wij zijn trots dat wij voor de vierde keer in korte tijd partner van het jaar zijn voor Sumatra.

Sumatra sluit naadloos aan bij onze vertical benadering en biedt uitstekende mogelijkheden op het gebied van Exact gebaseerde rapportages. Wij zien Sumatra als de rapportage oplossing binnen onze proposities voor de lange termijn en blijven de focus hierop leggen,” aldus Wim van Twillert, Commercieel Directeur Advisie.

Vanuit Sumatra willen wij de medewerkers van Advisie van harte feliciteren en bedanken voor de zeer prettige samenwerking.