Interactive Operational Intelligence

Interactive Operational Intelligence brengt uw informatievoorziening naar een geheel nieuw niveau. De informatie is real-time en levert daar waar nodig toelichting op cijfers. Deze toelichting hoeft niet alleen een verdere specificatie te zijn (drill-down) maar kan ook informatie uit andere gebieden of bronnen omvatten. Hier ontstaat dan ook het grote verschil met klassieke rapportage, die in de meeste gevallen simpelweg alleen getallen oplevert en hooguit een simpele drill-down.

Beslissen

In iedere organisatie nemen medewerkers met regelmaat grote en kleine beslissingen die de bedrijfsvoering van de organisatie beïnvloeden. Informatie voor deze beslissingen komt voor een belangrijk deel uit bronnen binnen de organisatie zoals de ERP-oplossing of het CRM-system. Een goede informatievoorziening legt daarmee de noodzakelijke basis voor goede en snelle beslissingen.

Real-time

Interactive Operational Intelligence geeft u de mogelijkheid te beslissen op basis van de actuele gegevens in plaats van periodieke rapportage die wellicht al 3 weken oud is. Wanneer beschikbare informatie direct gedeeld wordt zullen er minder verrassingen optreden en betere beslissingen genomen worden. Uw organisatie zal sneller en effectiever kunnen handelen.

Interactief

Sumatra Interactive Operational Intelligence biedt precies de combinatie waarmee u de processen beter kunt gaan sturen. Door deze interactieve wijze van informeren kunt u zowel hoofdlijnen als bijbehorende informatie bieden aan de eindgebruiker. De interactiviteit zorgt ervoor dat de medewerker alleen de informatie bekijkt die relevant is zodat hij met een minimum aan tijd goed geïnformeerd is.

Empower uw medewerkers

Met Sumatra Interactive Operational Intelligence is het eenvoudig om informatie breder in uw organisatie in te zetten. Door ook de uitvoerende medewerkers beter te informeren stelt u ook hen in staat efficiënter te werken en betere beslissingen te nemen.

Toelichten, Verklaren en Inzicht

In Sumatra Interactive Operational Intelligence is het bieden van de toelichting het uitgangspunt van een rapportage-opzet. Door gebruik te maken van simpele componenten die slim samenwerken, kunt u uw medewerkers precies het inzicht geven in de opbouw en daarmee de verklaring van de getallen. Goed inzicht staat aan de basis van de juiste beslissingen, juiste beslissingen helpen uw organisatie verder.

Bekijk de I4 demo

Overtuig uzelf van de mogelijkheden van I4. Log in met uw PC of tablet en kijk hoe u informatie binnen uw organisatie kunt ontsluiten.

Stel ons uw vraag
of bel direct: +31 70 514 4 514