Werken bij Sumatra

Sumatra is op zoek naar een top-consultant (m/v) om het team te versterken. We zoeken een ervaren consultant die zelfstandig kan werken. Je hebt een hoog probleemoplossend vermogen, kan goed omgaan met de klant en je bent technisch vaardig.
 
Behalve een uitstekende beloning bieden we een inspirerende omgeving waarin een bijdrage geleverd kan worden aan een innovatief nederlands product.
 
Sumatra kennis is niet noodzakelijk, een goede omgang met SQL queries zien we als een belangrijke basis.
 

Over Sumatra

Sumatra levert al meer dan 20 jaar de innovatieve Interactive Operational Intelligence voor bedrijven. Sinds de oprichting in 1997 biedt Sumatra bedrijven en organisaties betere informatievoorziening.

Al direct vanaf het begin biedt Sumatra de innovatieve Interactive Operational Intelligence via Internet. Met Interactive Operational Intelligence kunnen gebruikers de informatiebehoefte beter invullen en krijgen ze betere mogelijkheden de organisatie te sturen dan met de conventionele vormen van rapportage. Bovendien biedt de eenvoud van presentatie een uitstekende gelegenheid om informatie direct te presenteren aan andere medewerkers dan het topmanagement, de hele organisatie kan hiervan profiteren.  Door de grotere beschikbaarheid van informatie bij de medewerkers kunnen betere, gefundeerde beslissingen worden genomen. Dit leidt tot een verbeterde bedrijfsvoering waardoor het bedrijf sneller kan reageren op veranderende omstandigheden.

Vandaag de dag is innovatie nog steeds de grondslag van Sumatra. De software is uitgegroeid tot een suite die de complete informatiebehoefte van een organisatie kan invullen. Niet alleen vaste rapportages in de vorm van Interactive Operational Intelligence, maar voor ingewikkelde modellen of ad-hoc rapportages kan een eindgebruiker zelf terecht met een laagdrempelige toegang in Excel.

Bekijk de I4 demo

Overtuig uzelf van de mogelijkheden van I4. Log in met uw PC of tablet en kijk hoe u informatie binnen uw organisatie kunt ontsluiten.

Stel ons uw vraag
of bel direct: +31 70 514 4 514