Projectmanagement

Er zijn vele manieren om met projecten te werken, of dit nu gaat om bouwregistratie of consultancy. De verschillen in projectmanagement zijn vooral te vinden in de manier waarop de projecten bewaakt worden. De financiële voortgang van een project kunt u het best bewaken met Sumatra Interactive Operational Intelligence, waarmee projectleiders op een eenvoudig toegankelijke wijze volledig inzicht krijgen in de voortgang. Eindelijk kunt u uw projectleiders zelf laten kijken en uitzoeken hoe de projectsaldi tot stand zijn gekomen, welke uren te veel zijn besteed of welke materialen zijn gebruikt. Laat de projectmanagers terugzoeken in de opbouw van oude projecten om de nieuwe projecten beter in te kunnen schatten. Zo kunt u eindelijk gebruikmaken van de schat aan informatie die uw projectadministratie bevat.

Uren

Wanneer het inzetten van uren een belangrijk onderdeel van een project is, dan is het noodzakelijk deze uren goed te registreren. Met Sumatra kunt u de ingezette uren geïntegreerd binnen een project presenteren, of u nu Sumatra WebUren gebruiken of de uren op een andere wijze boekt.

De interactieve presentatie maakt het eenvoudig de uren vanuit verschillende invalshoeken te bekijken. Zo kunt u zien welke kosten of opbrengsten er zijn, welke medewerker wanneer uren heeft gemaakt, welke activiteiten er zijn ondernomen en bovendien kunt u een overzicht zien van het van te voren afgesproken budget versus de daadwerkelijke realisatie.

U krijgt betere grip op het functioneren van uw organisatie en biedt de projectleider betere middelen.

Rapportage op maat

De meeste organisaties gebruiken ieder hun eigen wijze van urenbewaking. Sommige organisaties kijken uitsluitend naar de urenstand, andere zoeken een complete bewaking inclusief de openstaande posten op het project. Sumatra Interactive Operational Intelligence biedt uitgebreide mogelijkheden om inzichten te integreren binnen één projectrapportage. Projectleiders hebben betere informatie en zijn minder tijd kwijt informatie samen te stellen of op te zoeken.

Bekijk de I4 demo

Overtuig uzelf van de mogelijkheden van I4. Log in met uw PC of tablet en kijk hoe u informatie binnen uw organisatie kunt ontsluiten.

Stel ons uw vraag
of bel direct: +31 70 514 4 514