Oplossingen

Sumatra wordt door organisaties in diverse branches gebruikt om de informatievoorziening zo goed mogelijk in te zetten. De veelzijdigheid van de mogelijkheden die Sumatra biedt zorgen ervoor dat er bijna altijd een passende oplossing  voor een probleem geboden kan worden. Alle informatie is altijd goed zichtbaar op het computerscherm, actueel en interactief. Zo kunt u de informatie altijd en overal raadplegen.

Iedere medewerker kan rapporten maken

Met Sumatra kiest u voor een oplossing die u breed in de organisatie kunt inzetten. De eenvoud maakt het mogelijk dat iedere medewerker met deze vorm van rapporteren kan omgaan.

Eigen rapportage levert geld op

Door de rapportages van Sumatra op een juiste manier in te zetten, kunnen succesvolle bedrijven geld besparen en zelfs de investering in Sumatra terugverdienen. Lees snel de volgende tips:

  • Een goed interactief overzicht legt de basis voor goede beslissingen. Doordat alle informatie in een enkel overzicht staat, kunt u altijd adequaat reageren en heeft u alle gegevens bij de hand.
  • Het eenmalig maken van een goed online overzicht, zorgt dat de gebruiker niet meer zelf een compleet rapport hoeft te maken. Hierdoor kan veel tijd bespaard worden.
  • Met Sumatra kunt u real-time rapporten maken. De gebruiker kan daarmee altijd op basis van de actuele stand van zaken een beslissing maken. Dit levert minder verrassingen en betere beslissingen op.
  • Gebruikers hebben de mogelijkheid om gescande documenten direct te integreren met de rapportages, zodat deze altijd kunnen worden ingezien.
  • Een eigen rapportage kan ingericht worden op basis van de eigen kernconcepten van het bedrijf. Er hoeft dus geen vertaling meer gemaakt te worden van een standaard overzicht naar deze concepten, het is altijd direct aanwezig.
  • Benut de interactieve mogelijkheden en combineer verschillende rapportages op een plaats. Zo heeft men altijd een compleet overzicht.
  • Wanneer het veel tijd kost om informatie op te halen, is de kans groter dat deze informatie niet benut wordt en een beslissing gemaakt wordt op basis van veronderstellingen. Met de producten van Sumatra heeft u altijd een snel overzicht, waardoor beslissingen kunnen worden gebaseerd op feiten.
  • Deel informatie met de medewerkers die het nodig hebben. Met Sumatra kunt u eenvoudig instellen tot welke informatie uw medewerkers toegang hebben. Bovendien beslissen goed geïnformeerde medewerkers beter. 

Bekijk de I4 demo

Overtuig uzelf van de mogelijkheden van I4. Log in met uw PC of tablet en kijk hoe u informatie binnen uw organisatie kunt ontsluiten.

Stel ons uw vraag
of bel direct: +31 70 514 4 514