Sumatra I4

Sumatra I4 biedt het allemaal: Complete interactieve informatie, altijd en overal. Er zijn 3 versies om voor ieder bedrijf of organisatie de meest gunstige combinatie van mogelijkheden te bieden.

Sumatra I4 Universal

Met Sumatra I4 Universal haalt u het maximale uit Sumatra. Met deze versie kunt overal uw interactieve informatie raadplegen dus ook via Internet onderweg naar een afspraak of thuis op de bank. U kunt zelf interactieve rapportage bouwen of aanpassen met de I4 Builder en daarmee snel reageren op veranderende omstandigheden.  De server-cache zorgt ervoor dat ook de meest ingewikkelde rapportage toch razendsnel informatie kan opleveren. Met Sumatra I4 Universal bent u de concurrentie te snel af.

Sumatra I4 Professional

De complete kantooroplossing voor middelgrote bedrijven. U kunt gebruik maken van Interactieve rapportage maar ook informatie zelf samenstellen in Excel met de Report Wizard.

Sumatra I4 Basic

Voor kleine bedrijven ligt hier de oplossing voor een goede informatie voorziening. De standaard rapportage biedt een schat aan informatie.

 Product

I4 Universal

I4 Professional

I4 Basic

Client

Client via Internet

-

-

WebClient for IIS

-

-

Report Wizard

Builder

-

-

Server

Manager

Server cache

-

-

Aantal administraties

Onbeperkt

5

2

Aantal gebruikers

Onbeperkt

10

5

Exact: Standaard rapporten

100+

100+

100+

Prijs*

€ 8000,-

€ 4000,-

€ 2500,-

Onderhoud*

€ 1200,-

€ 600,-

€ 375,-

*Genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Bekijk de I4 demo

Overtuig uzelf van de mogelijkheden van I4. Log in met uw PC of tablet en kijk hoe u informatie binnen uw organisatie kunt ontsluiten.

Standaard overzichten

Voor Exact zijn meer dan 100 direct bruikbare overzichten beschikbaar. U kunt deze bekijken op de demo pagina van de webclient.

Log in met de gebruiker EXACT in plaats van de gebruiker demo.

Stel ons uw vraag
of bel direct: +31 70 514 4 514