Overstappen naar Sumatra I4

Gebruikers met een onderhoudsovereenkomst kunnen direct kostenloos overstappen op Sumatra I4. Gebruikers zonder onderhoudsovereenkomst ontvangen een aanbod om over te stappen. Heeft dit aanbod u niet bereikt, of wilt u er meer over weten dan kunt u contact opnemen met Marijn Hoorn (070 - 514 4 514)

Overstappen

Via onze website kunt u uw nieuwe Sumatra I4 versie downloaden. Op de website vindt u ook informatie hoe te upgraden naar Sumatra I4. Wij raden u aan om contact op te nemen met uw Exact/Sumatra partner. Uw Exact/Sumatra partner kan u ook helpen bij aanvullende rapportage of consolidatie wensen.

Onderweg gebruik maken van de Sumatra I4 op tablet of laptop

De nieuwe I4 Client is in Sumatra I4 Universal ook benaderbaar via internet. Met de Sumatra I4 Client kunt u altijd real-time beschikken over uw Sumatra rapportages. Of u nu onderweg bent of thuis op de bank zit, een internet verbinding is voldoende. Mocht u nu in het bezit zijn van een Sumatra Basic of Sumatra Professional licentie dan informeren wij u graag over de voordelen en mogelijkheden om te upgraden naar Sumatra I4 Universal.

Bekijk de I4 demo

Overtuig uzelf van de mogelijkheden van I4. Log in met uw PC of tablet en kijk hoe u informatie binnen uw organisatie kunt ontsluiten.

Nieuwe versie downloaden

Indien u een geldig onderhoudscontract heeft kunt u direct de nieuwe versie downloaden.

Ik wil I4!
of bel direct: +31 70 514 4 514