Sumatra I4

Altijd, overal

Sumatra I4 brengt de interactieve informatie dichter bij de medewerkers. Met Sumatra I4 kunnen zij overal informatie raadplegen en snel goed geinformeerd beslissen op basis de laatste stand. Dit hoeft niet alleen vanaf de werkplek maar kan ook via een tablet of telefoon onderweg.

Nieuwe client

De I4 Client is volledig vernieuwd. De layout is gemoderniseerd en volledig opgebouwd in HTML 5. De mogelijkheid om te exporteren naar Excel is gebleven, waardoor het gebruiksgemak van de nieuwe client optimaal blijft. Installatie van de client is niet noodzakelijk meer.

Interactive Operational Intelligence

De meeste gebruikers werken al met de Interactive Operational Intelligence van Sumatra in de Client. Dit zorgt ervoor dat informatie toegankelijk en begrijpelijk is zodat iedereen ermee kan werken. I4 zorgt voor een verdere verspreiding van dit krachtige concept naar tablets: betere informatie leidt tot betere beslissingen! Wordt in uw organisatie nog geen Interactive Operational Intelligence toegepast kijk dan naar de voorbeelden in de wizard en ervaar zelf het effect van beter inzicht.

Report Wizard

De I4 Report Wizard blijft bestaan in de huidige vorm inclusief de mogelijkheid rapportages binnen de I4 Client uit te voeren als een PDF document. De opbouw van rapportage binnen Excel is versneld waardoor het rapport sneller klaar is.

Bekijk de I4 demo

Overtuig uzelf van de mogelijkheden van I4. Log in met uw PC of tablet en kijk hoe u informatie binnen uw organisatie kunt ontsluiten.

Nieuwe versie downloaden

Indien u een geldig onderhoudscontract heeft kunt u direct de nieuwe versie downloaden.

Overstappen naar I4?

Controleer op onze overstappagina op welke wijze dit mogelijk is.

Ik wil I4!
of bel direct: +31 70 514 4 514