Excel overzichten met de I4 Report Wizard

De Report Wizard voor excel is een laag-drempelige applicatie om zelf informatie uit de database te krijgen. Dat kan een kant-en-klaar rapport zijn of data om verder te bewerken.

In deze download sectie kunt u direct bruikbare rapportages vinden die u direct in de wizard kunt importeren. Wellicht lossen ze direct een probleem op of kunt u ze zelf aanpassen naar uw eigen behoefte.

Bekijk de downloads

Overzichten voor I4 Client

Met de client benut u de volle kracht van de unieke interactieve rapportage om uw medewerkers volledig te informeren. Deze rapportages worden centraal beheerd op de server en met de I4 manager kunnen rechten toegekend worden aan gebruikers. In deze download sectie kunt u een aantal voorbeelden vinden die direct inzetbaar zijn en daarmee wellicht een mooie aanvulling zijn op uw eigen rapportages.

De voorbeeld rapportages zijn ontwikkeld met behulp van de I4 Builder, deze is beschikbaar in de Sumatra I4 Universal versie. Wanneer u de beschikking heeft over I4 builder dan kunt u deze voorbeelden verder aanpassen zodat ze precies passen in uw informatie behoefte.

Bekijk de downloads

Bekijk de I4 demo

Overtuig uzelf van de mogelijkheden van I4. Log in met uw PC of tablet en kijk hoe u informatie binnen uw organisatie kunt ontsluiten.

Stel ons uw vraag
of bel direct: +31 70 514 4 514