Trainingen

Met behulp van de Builder applicatie en de Report Wizard heeft u zelf de mogelijkheid om rapportages te ontwikkelen of aan te passen. Deze applicaties zijn specifiek ontworpen om een laagdrempelige toegang te bieden, zodat zoveel mogelijk gebruikers in staat zijn om zelf rapportages te kunnen maken. Door middel van de training krijgt u een goede start om hiermee zelf aan de slag te gaan. Het zelf maken van rapportages stelt u in staat sneller te reageren op veranderende omstandigheden.

Report Wizard

De Report Wizard is de meest toegankelijke applicatie. Hoewel hiermee geen interactieve rapporten gebouwd kunnen worde, kunt u hiermee in Excel rapportages ontwikkelen die de data rechtstreeks uit de database halen.  In de training maakt u kennis met de verschillende vormen van rapporten, leert u op welke wijze u de data kunt integreren in een worksheet met berekeningen of hoe u een draaitabel rechtstreeks op de database bouwt. Aan het einde van de training zal de cursist in staat zijn zelfstandig overzichten te maken met de Report Wizard.

Builder

Met de applicatie Builder kunt u interactieve overzichten ontwikkelen. Met de Builder is meer mogelijk en de training hiervoor is daardoor iets moeilijker dan de Report Wizard. In de training worden de belangrijkste componenten behandeld en wordt uitgelegd op welke wijze de interactieve rapportage gebouwd kan worden.
In tegenstelling tot andere rapportageoplossingen hoeft er niet geprogrammeerd te worden. In de Builder omgeving heeft u de beschikking over relatief simpele componenten die met slim samenwerken de Interactive Operational Intelligence rapportage vormgeven.

Trainingsdagen

De trainingen worden met regelmaat gegeven op een centrale locatie die goed bereikbaar is met zowel openbaar vervoer als met de auto. Het aantal deelnemers is laag, zodat de effectiviteit zo goed mogelijk gewaarborgd kan worden.

Bekijk de I4 demo

Overtuig uzelf van de mogelijkheden van I4. Log in met uw PC of tablet en kijk hoe u informatie binnen uw organisatie kunt ontsluiten.

Report Wizard

17 mei 2017
21 juni 2017
23 augustus 2017
4 oktober 2017
22 november 2017

Builder

24 mei 2017 [VOL]
28 juni 2017
30 augustus 2017
11 oktober 2017
29 november 2017

Stel ons uw vraag
of bel direct: +31 70 514 4 514