+31 (0)70 514 4 514  |  support@sumatra.nl  |  

Logo Sumatra
Albeda | Referent Sumatra Software

Albeda

“Onze organisatie werkt al vele jaren naar volle tevredenheid met Sumatra. Met behulp van Sumatra software zijn wij in staat om op eenvoudige wijze (maatwerk-)overzichten te bouwen die de vele gebruikers optimaal ondersteunen bij hun dagelijkse werkzaamheden. Sumatra wordt bij ons met name gebruikt om onze diverse Exact Globe en Exact Synergy databases te ontsluiten.”

Sumatra Builder

“Nadat jullie consultant destijds een aantal maatwerkmodules voor ons had gebouwd, lukte het mij al snel om zelf ook modules te bouwen. De vele opties die worden geboden door de Builder vereenvoudigen het ontwerpen en bouwen van een module enorm. Bij eventuele vragen/problemen kan altijd een beroep worden gedaan op de deskundigheid van jullie helpdesk/consultants.

In elke module hebben wij gekozen voor de meest gebruiksvriendelijke inrichting. Sumatra werkt intuïtief en behoeft weinig uitleg. Dit komt de gebruikerstevredenheid uiteraard ten goede.

Realtime en hoge performance

“De snelle interface van Sumatra maakt het zelfs mogelijk om zonder performance problemen realtime overzichten te genereren vanuit onze Exact Globe en Exact Synergy databases.”

Hans Versluis
F&C MI | Team Functioneel Beheer